Netflix korku dizisi The Order 2. sezon detayları ortaya çıkıyor!

Büyü. Canavarlar. Ve....vizeler? Netflix'in korku türündeki dizisi The Order'ın 2. sezon detayları belirleniyor...

Bu yıl düzenlenecek organizasyona katılarak ilk kez San Diego Comic-Con'da boy gösterecek olan Netflix'in korku dizisi "The Order"ın 2. sezon detayları ilk kez burada açığa çıkacak.

THE ORDER 2. SEZON DETAYLARI ORTAYA ÇIKIYOR!

18-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında sürecek olan etkinliğin ilk gününde panelini gerçekleştirecek olan diziyi temsil edecek isimler de belli oldu.

19-06/27/the-order-dizi-izle.jpg

Oyuncu kadrosunda yer alan Jake Manley, Sarah Grey, Adam DiMarco, Devery Jacobs, Thomas Elms, Louriza Tronco ve Katharine Isabelle; yaratıcı/showrunner Dennis Heaton, yazar/yürütücü yapımcı Shelley Eriksen, yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimlerden Mike Frislev ve Chad Oakes panelde dizinin hayranlarıyla bir araya gelecekler.

"THE ORDER" KONUSU

Annesinin ölümünün intikamını almak isteyen üniversite öğrencisi Jack Morton'un (Manley) gizem ve büyü dolu gizli bir topluluğa katılması sonrasında kendisini kurt adamlar ile kara büyü yapanlar arasındaki savaşta bulmasını konu edinen The Order'ın ilk sezon bölümleri 07 Mart 2019 tarihinde Netflix platformunda izleyicilere sunulmuştu.

19-06/27/the-order-2-sezon-1561590190.jpg

THE ORDER 2. SEZON NE ZAMAN?

Kanadalı yapım şirketi Nomadic Pictures'in (Hell on Wheels, Van Helsing) arkasında olduğu dizi, Mart ayının sonlarına doğru 2. sezon onayını almıştı.

Çekimlerine Vancouver'da başlanan ve 10 bölümden oluşacak ikinci sezon 2020 senesi içinde Netflix'ten izlenebilecek.

"The Order" (Netflix) 2. sezon duyurusu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin