Enis Arıkan şimdi de YouTuber oldu! Kanalın ilk videosunu yayınladı!

Son dönemlerde ekranların sevilen isimlerinden biri olan Enis Arıkan şimdi de Youtuber oldu.

Merve Mutlu
27 Haziran 2019 - 09:13
Magazin

Uzun yıllardır medya sektöründe yer alan ve Jet Sosyete dizisinde canlandırdığı Tony karakteri ile bilinirliğini artıran Enis Arıkan, sosyal medyanın en sevilen ünlüleri arasına girmişti. Samimi paylaşımları ve komik storyleri ile çok sayıda takipçiye ulaşan Arıkan, kendisine bir YouTube kanalı açtı. 

19-06/27/enis.png

O Ses Türkiye yarışmasındaki performansı ile Türkiye'nin sevdiği ve konuştuğu birine dönüşen Arıkan; Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Şükrü Özyıldız, Merce Dizdar ve İbrahim Selim ile birlikte Alice Müzikali'nde tavşan rolünü canlandırarak da gündemdeki yerini aldı. Sevilen oyuncu son olarak da, Kanal D ekranlarında yayınlanan ses yarışması Benimle Söyle'de eğlenceli sunumu ile sunuculuk yapmaya başlamıştı. 

Şimdi de YouTuber oldu!

19-06/27/enis-arikan.png

Kitlelerin beğenisini kazanan Arıkan, kendisine bir YouTube kanalı açarak mecraya giriş yaptı. İlk videosunu geçtiğimiz akşam yayınlayan ve her Çarşamba video yayınlayacağını söyleyen Arıkan, yayınlanan videosunda daha önce de Youtube'da yer almak için bir projeye evet dediğini ancak çekimlerin ardından, çekimi yapan gruba bir daha asla ulaşamadığını yine kendi eğlenceli tarzıyla anlattı.

Moda, yemek, hayvan bakımı gibi konularda içerik üreteceğini, birbirinden ünlü ancak egosuz insanların da kendisine konuk olacağını belirten Arıkan, yapılan kurgu ile daha şimdiden eğlenceli bir kanal olacağının sinyalini verdi..

Şimdiden 17 bin aboneye ulaşan Arıkan, "rezil olmak istemiyorum, hırs yaptım, herkes Allah aşkına abone olsun." diyerek bir kez daha güldürdü. 

Enis Arıkan'ın YouTube videosu: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin