Can Yaman ve Demet Özdemir'in sevilen dizisi Erkenci Kuş Yunanistan'da yayınlanacak!

Dinamik oyuncu kadrosu ile beğeni kazanan sevilen dizi Erkenci Kuş Yunanistan'da yayınlanacak! İşte detaylar...

Nurşah
27 Haziran 2019 - 10:38
Gündem

Star Tv ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş ekran macerasına yurt dışında da devam ediyor. İlgiyle takip edilen Erkenci Kuş Yunanistan'da da yayına girecek...

19-06/27/erkenci-kus-yunanistan.jpg

Erkenci Kuş Yunanistan yolcusu

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir ikilisinin yer aldığı Erkenci Kuş dizisi geçtiğimiz yaz sezonunda yayın hayatına başlamış ve kısa sürede izleyicinin beğenisini kazanmıştı. Sevilen dizi geçtiğimiz aylarda yurt dışına da açılmış ve İspanya'da beğeni kazanmıştı. Ranini'de yer alan habere göre; Erkenci Kuş Yunanistan'da da yayına girecek!

19-06/27/erkenci-kus-yurt-disi.jpg

Skai Tv'de izleyici karşısına çıkacak olan dizinin yayın tarihi ise 8 Temmuz saat 20.50 olarak belirlenmiş. Kanalda şu sıralar tv8'in sevilen dram ve aile türündeki dizisi Kızım yayınlanıyor. Yunanistan'da yayınlanacak olan Türk dizileri bunlarla sınırlı değil... TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma da önümüzdeki günlerde komşu ülkenin izleyicilerinin beğenisine sunulacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin