Orange is The New Black final sezonu fragmanı yayınlandı! Yeni sezon ne zaman?

Dünya çapında geniş izleyici kitlesine sahip olan Orange is The New Black dizisinin son sezon fragmanı geldi. Yeni sezonda neler olacak?

Merve Mutlu
27 Haziran 2019 - 10:49
Kültür Sanat

Dünyada geniş bir izleyici kitlesina sahip olan ve başrolünde Taylor Schilling'in rol aldığı Orange is The New Black dizisinin merakla beklenen 7. sezonu hakkında yeni bilgiler nihayet geldi. 

19-06/27/7-sezon.jpg

Orange is the new black konusu ne?

7. sezonu merakla beklenen dizi, New Yorklu bir kadının, geçmişte işlediği bir suçun cezasını çekmek için cezaevine girmesi ile başlıyor. Hapishane ortamı için oldukça ürkek olan Piper Chapman adlı kadın mahkum, girdiği cezaevinde, geçmişte gammazladığı eski sevgilisi ile karşılaşınca hapishane onun için daha da zorlayıcı olmaya başlar. 

Ancak zamanla oyunu kuralına göre oynamayı öğrenen Piper, hapishanede yer yer eğlenceli yer yer de dramatik bir aksiyonu izleyenlere sunuyor. 

Orange is The New Black yeni sezon ne zaman?

19-06/27/oitnb.jpg

Şu ana kadar 6 sezonu yayınlanan dizinin 7. sezonu izleyiciler tarafından büyük merak konusu oldu. 5 sezonunun dağıtımını satın alan Netflix, dizinin 6. sezonunu almamıştı ve 27 Temmuz 2018'de sezon yayınlanmıştı. 1 senelik büyük bekleyişin ardından yeni sezon tarihi belli oldu.

Dizinin 7. sezonu 26 Temmuz 2019'da yayınlanacak. Ancak yeni sezon Türkiye’de Netflix üzerinden seyredilemeyecek. Platformun Türkiye pazarına girmeden önce dizinin yayın haklarını Digitürk’e satmasıyla, son bölümler platforma gecikmeli olarak paylaşılacak. Bölümleri hemen seyretmek isteyenlerin tek alternatifi Digitürk olacak.

Dizide en son ne olmuştu?

19-06/27/sezon-6.jpg

Dizinin 5. sezonunda ayrı düşen Litch kadınları, 6. sezonda yeni bir tesiste yeni maceralara atılmışlardı. Her biri yeni kurallara ve güç dengelerine uyum sağlamaya çalışırken her şeye sıfırdan başlamış ve bu esnada hem dostlukları sınanmış hem de yeni düşmanlıkların tohumları atılmıştı...

Orange is The New Black final yapıyor!

19-06/27/yeni.jpg

Piper Chapman'ın otobiyografisine dayanan hikayesi ile dikkat çeken yapım, yayınlanacak olan 7. sezon ile ekranlara veda edecek..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin