Baba 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Servet Şok Edecek

Baba 10. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı ve Emin ile oğlu Servet arasında yaşananlar şok etti. Servet bu kez gemileri tamamen yakmış gibi gözüküyor.

Baba 10. Bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Salı günü yayınlanacak yeni bölümden önce gelen son fragman, yeni bölümün konusunu az çok ortaya koyuyor. Zira bu bölümde Servet bir hayli sınırını aşıyor. Kardeşlerini yarı yolda bırakması bir yana, babasına karşı da sınırı aştığını görüyoruz. Peki yeni bölüm fragmanında başka nasıl detaylar söz konusu?

Baba 10. Bölüm 2. Fragmanı ve Yeni Bölümde Yaşanacaklar

Yeni bölüm fragmanında Emin’in yeniden evine döndüğü bir sahne var. Fragmanın en can alıcı noktası da burası. Emin eve geldiği sırada evde Ahmet’i görüyor. Büşra’nın ayrılmak istediği Ahmet’i görünce tepki gösteren Emin, Ahmet2in derhal evi terk etmesini istiyor.

Fakat karşısına bir anda Servet çıkıyor. Ahmet’i eve kendisinin getirdiğini söyleyen Servet, Ahmet’i durduruyor ve babasına karşı geliyor. Ayrıca Servet’in yanında iki kadının olduğunu da görüyoruz.

Sanki artık hiç bir şeyden çekinmiyormuş gibi Servet net olarak sınırı aşmış gibi gözüküyor. Söylediği sözlerden sonra Emin’in oğluna el kaldırdığını görüyoruz. Fakat Servet, Emin’in elini tutarak onu engelliyor.

Yaşadıkları karşısında Emin’in şok olduğunu görüyoruz. Kadir ve diğer kardeşlerin bu durum karşısında ne yapacakları zaten merak ediliyordu. Öyle ki Servet, kardeşlerini de yarı yolda bırakmış ve İlhan’ın babasının izinden gitmişti. Kendi ailesine düşman olduğunu görmüştük.

Bakalım yeni bölümde aile Servet’e karşı nasıl adımlar atacak? Emin’in yeniden evde gözükmesi bazı önemli kararlarda yeniden söz sahibi olabileceğini göstermekte.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin