Camdaki Kız 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Hayri Harekete Geçti

Camdaki Kız 40. Bölüm fragmanı paylaşıldı ve yeni bölümde bir kez daha Hayri ile Nalan'ın olayına odaklanıldığını görüyoruz. Feride ise bir kez daha harekete geçiyor.

Camdaki Kız 40. Bölüm fragmanı paylaşıldı. En son bölümde Hayri ile Nalan arasındaki çekim artık net olarak ortaya çıkmıştı. Hatta bölümün son sahnesinde Hayri ile Nalan’ın konu hakkında sahilde görüşme yaptıklarını bile gördük.

Yeni bölüm fragmanında da yine başrol Nalan ve Hayri diyebiliriz. Yine ikili öne çıkıyor. Nalan, Hayri ile konuşmasında ne dedi bilmiyoruz ama artık Cana’nın bile harekete geçtiğini görüyoruz.

Camdaki Kız 40. Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölüm Beklentileri

Yeni bölüm fragmanında Cana’nın Feride’ye karşı kozunu oynadığını görüyoruz. Hayri ile Nalan sahilde buluştuğu sırada Cana ikilinin fotoğraflarını çekmiş. İkilinin fotoğraflarını çektiğiyle de kalmamış yeni bölümde bu fotoğrafları da Feride’ye gösterecek.

Feride tabii ki fotoğrafları gördüğü zaman çılgına dönecek. Cana’ya karşı neler yapacak bilemiyoruz ama Feride’nin kızına karşı farklı adımlar atacağını görüyoruz.

Fragmanda gördüğümüz, Feride’nin kızı Nalan’a yeniden korse giydirmeye çalıştığı oluyor. Hayri’yi durdurmak konusunda kararlı olan Feride, Nalan’ı yeniden evlenmeden önceki gibi sıkıştırmaya başlayacak gibi duruyor.

Zira korsenin yeniden ortaya çıktığını görüyoruz. Ama Feride’nin bununla kalmayacağını da düşünebiliriz. Camdaki Kız 40. Bölüm fragmanında yok ama Cana’nın gösterdiği fotoğraflar sonrasında Feride, tam anlamıyla çılgına dönecek.

Muhtemelen Hayri’ye karşı yeni adımlar da atacaktır diye düşünüyoruz. Diğer taraftan ise
Hayri, Nalan’ı evden çıkaracağını söylüyor. Fragmanda da bu detayları görüyoruz.

Şimdilik fragmanda yer alan bilgiler bu şekilde. Camdaki Kız 40. Bölüm fragmanının odak noktası yine Hayri ve Nalan. Ama yeni bölümde başka neler olacak göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin