Baba 10. Bölüm Ön İzlemesi Yayınlandı! Emin, Büşra’ya Ne Dedi?

Baba 10. Bölüm Ön İzlemesi yayınlandı. Dizinin 9. bölümünün hemen arkasından yayınlanan ön izleme videosunda Emin ile Büşra'nın konuşmalarını görüyoruz.

Baba yine heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. 9.bölümde çözüme kavuşması beklenen çok olay vardı. Kimisi çözüldü kimisi çözülmedi ama son sahne diziye damga vurdu. Öyle ki ardından yayınlanan Baba 10. Bölüm Ön İzlemesi de şimdiden ilgi çekti.

Dizinin yeni bölümü için yayınlanan ön izlemeye geçmeden önce şunu belirtelim ki İlhan yeniden ayağa kalktı. Ölüp ölmeyeceği ya da kalıcı bir hasarın olup olmadığı merak edilmişti. Bu konuda böylelikle netlik kazanmış oldu.

Baba 10. Bölüm Ön İzlemesi ve Yeni Bölümde Olacaklar

Dizinin 9. bölümünün hemen ardından yayınlanan ön izleme videosunda Büşra ile babası Emin arasındaki görüşmeye şahit oluyoruz. İlhan, hastanenin terasında tam da Büşra’ya evlilik teklif ettiği sırada, Emin Saruhanlı gelmiş ve kızının İlhan ile olan durumuna şahit olmuştu.

Yaşananlardan sonra Emin’in hiç bir tepki göstermeden hastaneden ayrılmaya çalıştığını görüyoruz. Büşra ise arkasından koşturuyor ve babasını durduruyor. Şaşırtıcı bir şekilde Emin, Büşra’ya büyük tepkiler göstermiyor.

Sadece bu yaptığının doğru olmadığını ve İlhan’ın kendi doğrularına tamamen ters bir adam olduğunu belirtiliyor. Büşra ise İlhan’ın değiştiğini ve artık başka biri olduğunu söylese de Emin, bunun doğru olmadığını belirtiyor.

Emin’in o kadar otoriteli bir karakter olmasına karşın bu durumda Büşra’ya neredeyse hiç bir tepki göstermemesi ise dikkat çekici.

Emin’in tüm bu olaylardan sonra iyice kendi dünyasına çekilmeye başladığını da görüyoruz. Yaşananlardan sonra ek bir adım atacak mı belli değil. Ama şu var ki Büşra’nın tercihlerinin ilerleyen bölümlerde büyük sorunları da beraberinde getireceği kesin.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin