Baba 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı | Neler Olacak?

Baba 7. Bölüm fragmanı yayına açıldı. Yeni bölümde Büşra'nın kararının sonuçlarının neler olduğunu göreceğiz. Peki 7.bölümde başka neler olacak?

Baba 7. Bölüm fragmanı sonunda yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler göreceğimiz konusunda ilk olarak ön izleme videosuna bakmıştık. Fakat ön izleme videosu sadece İlhan ile Büşra’nın bir sahnesine odaklanmıştı.

Yeni bölüm fragmanı için gelen paylaşım ise 7.bölümde neleri göreceğimizi daha net olarak ortaya çıkarmış oldu. Görünen o ki yeni bölümde dizide bazı değişiklikler yaşanacak. Özellikle Büşra’nın hayatının epey bir değiştiğini göreceğiz.

Baba 7. Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Yaşanacak Gelişmeler

Fragmana baktığımız zaman, Büşra’nın artık abisi Kadir ile beraber yaşamaya başladığını görüyoruz. Büşra geçen bölümde evi terk etmişti ama geri dönecek mi dönmeyecek mi bilmiyorduk. Şimdi ise gördük ki Büşra artık abisi Kadir ile beraber yaşayacak.

Annesinin ise Büşra’ya karşı bir tavır aldığını göreceğiz. Zira Kadir’in bu konuda annesi ile konuştuğunu da anlıyoruz.

Büşra’nın aldığı karar sonrasında eşi olarak bilinen Ahmet karakterine neler olacağını da bilmiyoruz. Diziden ayrılacak mı yoksa Büşra’nın tercihine rağmen diziye devam mı ettirilecek bu net olarak bilinmiyor.

İşin diğer tarafında ise İlhan ile Büşra arasındaki yakınlaşma yine Baba 7. Bölüm fragmanında da gözüküyor. Başta dediğimi gibi ön izlemede de bu konuda gelişmeleri görmüştük.

Fragmanda da yine aynı durum geçerli. İkili arasında yaşanan yakınlaşmaya yer verilmiş durumda. Büşra’nın tüm bu yaşananlardan sonra bundan sonrası için nasıl kararlar vereceğini de yeni bölümde öğreneceğiz.

Geri kalan tüm gelişmeler için paylaşılacak yeni fragmanları beklememiz gerekecek. Başta da söylediğimiz gibi Baba 7. Bölüm ile beraber dizide hikaye olarak biraz daha tempolu bir işleyiş yaşanmaya başlayacak gibi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin