Baba Dizisine Bomba Bir İsim Daha Transfer Oldu

7. bölümle beraber Baba dizisine yeni bir oyuncunun daha katılacağı ortaya çıktı. Dizide Elif karakterini canlandıracak o ünlü isim kim olacak?

İlk 6 bölümüyle, kendisine belli bir izleyici kitlesi oluşturmayı başaran Baba dizisinde, hikaye genişleyerek devam ediyor. Her bölümde yeni bir gelişme yaşanıyor ve yeni bir olay ortaya çıkıyor.

Bir yandan Emin Saruhanlı’nın hastalığı bir yandan da kendilerine kalan şirketin zor duruma düşmesi derken, hikaye giderek genişliyor. Bir yandan dizide yaşanacak yeni gelişmeleri merak ederken bir yandan da yeni oyuncuların diziye dahil olacağını öğrenmeye başladı. Yapıma yeni dahil olan isim ise iddialı bir kadın oyuncu oldu.

Dilara Aksüyek, Baba Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu

Bu hafta yayınlanan fragmanla beraber diziye dahil olacak olan ismi öğrenmiş olduk. Daha önce birçok dizide yer alan ve başarılı performansıyla dikkat çeken Dilara Aksüyek, 7.bölümden sonra dizideki yerini alacak.

Yayınlanan fragmana bakacak olursak ünlü oyuncu dizide Elif karakterine hayat verecek. Elif Paktaş karakterine hayat verecek olan ünlü ismin, şimdilik bir karede yer aldığını görebildik.

22-03/27/baba.jpg

Fragmanda dikkat çeken o karede, Kadir Saruhanlı ile Elif Paktaş’ın tanıştığı gözüküyor. Artık Kadir neden bu karakter ile tanışıyor ya da Elif karakterinin dizide tam olarak rolü ne olacak belli değil.

Muhtemelen dizide uzun soluklu bir role sahip olacağı düşünülen Elif karakteri hakkında gelişmeleri de 7.bölümün yayınlanmasıyla beraber öğrenmiş olacağız. Şimdilik fragmanı ekleyelim ve fragmanda ünlü oyuncunun o sahnesini sizlerle paylaşalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin