Baba 7. Bölüm Ön İzlemesi Yayınlandı | Büşra Ne Yapacak?

Baba 7. Bölüm ön izlemesi yayınlandı. Yeni bölümün ön izlemesinin yayınlanması ile beraber Büşra ile İlhan arasındaki yakınlaşma da bir kez daha öne çıktı.

Baba dizisinde işler yavaş yavaş değişmeye başladı. Ailenin Ödemiş’ten İstanbul’a gelmesiyle beraber zaten işlerin değişeceğini biliyorduk ama bu kadar kısa süre içerisinde olacağını tahmin etmemiştik. Baba 7. Bölüm ön izlemesi de ailenin değişiminin ne kadar hızlı devam edeceğinin kanıtı.

Tabii ki yeni bölüm için yayınlanan ön izlemeye geçmeden önce eski bölümü de bir hatırlamamız gerekiyor. Zira ön izleme tam olarak eski bölümde yaşanan gelişmeler üzerine hazırlanmış gibi.

Baba 7. Bölüm Ön İzlemesi ve Detaylar

Geçen bölümde başta Büşra’ya odaklanılmıştı. İstemediği bir evliliği, babasının kuralları nedeniyle uzun süredir devam ettirmek zorunda kalan Büşra, 6.bölümde artık yavaş yavaş sesini çıkarmaya başlamıştı.

Evden ayrılan Kadir’in de bu konuda nasihatleri sonrasında Büşra ilk defa annesine durumu açmıştı. Ahmet’i sevmediğini ve Ahmet yüzünden yaşadıklarını dile getirmiş ve annesinden yardım istemişti.

Fakat annesi, Büşra’nın tüm uğraşlarına karşı yine sessiz kalmış ve kızını korumamıştı. Büşra ise bunun üzerine ailesinden kopmaya başladı. Önce İlhan ile yakınlaşmaya başladığını gördük.

Hatta İlhan’ın evine kadar gitti. Sonrasında ise Ahmet’e açık açık onu istemediğini söyledi. Ahmet durumu Emin ile konuşunca, Emin tabii ki Büşra’yı bir kez daha azarlamaya başladı.

İşte 6.bölümün sonunda Büşra, artık babasına da ses çıkarmış ve sonuç olarak evi terk etmişti. Tüm bu yaşananlardan sonra, evden ayrılan abisi Kadir’in yanına gitmişti.

Baba 7. Bölüm ön izlemesinde de yine Büşra başrolde. Ön izlemede Büşra’nın İlhan ile yakınlaştığı görülüyor. Artık ikilinin ilerleyen bölümlerde ilişkisi nereye varacak bilmiyoruz ama görünen o ki dizide bu konuda ilerleme olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin