Baba 8. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayınlandı | Kadir ile Büşra Karşı Karşıya

Baba 8. Bölüm 2. Ön İzlemesi de yayınlandı. Yeni bölümde Büşra ile Kadir arasında geçecek olan konuşma dikkat çekecek. Peki Büşra bundan sonra ne yapacak?

Baba dizisinde tempo kademe kademe artmaya devam ediyor. 7.bölümde tam her şey biraz daha sakinleşti ve Emin, Büşra’yı eve geri döndürdü derken bölümün sonunda işler yine sarpa sardı. Baba 8. Bölüm 2. Ön İzlemesi de yeni bölümde yine her şeyin karışacağını gösteriyor.

Özellikle Büşra cephesinde olaylar bir hayli değişecek. Zira Büşra’nın sakladığı bazı gerçekler ortaya çıkacak. Ortaya çıkan gerçekler ise yeni bölümde işlerin bir hayli değişmesine neden olacak.

Baba 8. Bölüm 2. Ön İzleme ve Büşra’ya Olacaklar

7.bölümde Büşra, İlhan ile bir parka buluşmuş ve İlhan da onu öpmüştü. Henüz nasıl olduğunu bilmiyoruz ama bu anın görüntüleri de Ahmet’in eline geçmiş.

Daha önce yayınlanan fragmanda bu görüntülerin sonrasında Büşra’nın büyük abisi tarafından evden atıldığını görmüştük.

İLGİLİ İÇERİK

Baba 8. Bölüm 2. Ön İzlemesi ise bu olay üzerine odaklanıyor diyebiliriz. Durumu öğrenen Kadir, kardeşine neden böyle bir şey yaptığını soruyor. Ön izlemede de görebileceğiniz gibi Kadir’in de olay karşısında bir hayli etkilendiğini görüyoruz.

Büşra’nın bu yaşananlara karşı nasıl bir adım atacağı da net değil. Yeni bölümde sadece bu konuda gündeme gelmeyecek. Emin Saruhanlı’nın da hastalandığını göreceğiz.

Fenalaşması sonrasında Emin Saruhanlı’da kalıcı bir hasar mı oluştu şimdilik bilinmiyor ama yayınlanan ilk fragmanda da bu yönde bazı ipuçları vardı. Emin çocuklarının kendisini bu halde görmek istemediğini söylüyordu.

Artık gelen kalan bilgileri de 8.bölümle beraber öğreneceğiz. Daha neler yaşanır bilmiyorum ama dizide temponun daha da artacağı kesin. Zira bir de İlhan’ın durumu konusunda merak ettiğimiz gelişmeler var.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin