Seksenler Dizisi Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Seksenler dizisi neden yok? Dizinin yeni bölümlerinin yayını ne zaman yapılacak? İşte Seksenler dizisi hakkında merak edilen yayın kararı.

TRT 1’in uzun soluklu işlerinden biri olarak bildiğimiz Seksenler dizisi, yıllardır devam ediyor. Zaman zaman haftalık olarak zaman zaman da günlük olarak yayınlanmaya devam eden dizi, önemli oyuncularını kaybetmiş olsa da yayın hayatına devam etti. Bu yayın döneminde de yeni sezonu yayınlanmaya devam eden dizinin, geçtiğimiz gün ise yeni bölümü yayınlanmadı. Seksenler dizisi neden yok soruları gündem oldu.

Dizinin final yapıp yapmadığı, yeni bölümün gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Biz de bu konudaki gelişmeleri aktaracağız.

Seksenler Final mi Yaptı?

Öğrenilen bilgilere göre dizinin final yapması durumu söz konusu değil. Bu yaşanana bir final değil de bir ara demek daha doğru olacaktır.

Dizi Ramazan boyunca ara verecek. Zira Ramazan’da TRT 1’in yayın akışı oldukça yoğun bir hale geliyor. Ana haber, Ramazan özel programları derken yayın akışı bir hayli kalabalıklaşıyor.

İşte bu nedenle Ramazan boyunca Seksenler dizisinin yayınlanmayacağı ortaya çıktı. Fakat dizinin final yapması durumu söz konusu değil.

22-04/05/seksenler-dizisi-neden-yok.jpg

Seksenler için yeni bölümleri merakla bekleyeceğiz. Dizinin yayın durumu konusunda bir değişiklik olup olmayacağını da göreceğiz.

Muhtemelen dizi yine günlük dizi olarak ekranlara gelecek. Fakat bir sürpriz olur da yeniden dizi haftalık formata geçerse bunu da yakın zamanda öğreneceğiz. Şu an için böyle bir durumun olmadığını da tekrar belirtelim.

Seksenler yeni bölümleri yayınlanmaya başladığı zaman, yine bu konuda sitemiz üzerinden sizlere bilgi veririz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin