Baba Dizisi Emin Saruhanlı Kimdir? Nasıl Bir Karakter?

Baba dizisi Emin Saruhanlı kimdir? Yeni başlayan dizide yer alan aile babası Emin karakterinin özellikleri neler? Role kim hayat veriyor?

Aylardır beklediğimiz Baba dizisi yayınlandı. Dizinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından, izleyiciler karakterleri de bir hayli merak etmeye başladı. Tabii ki en çok merak edilen başrolde yer alan karakter Emin Saruhanlı oldu. Peki Emin Saruhanlı kimdir? Dizide kim canlandırıyor? Nasıl bir karakter?

Emin Saruhanlı Kim?

Emin Saruhanlı, tam bir aile babası olarak karşımıza çıkıyor. Önceliği her zaman aile değerleri olan Emin karakteri, bir hayli otoriter bir aile babası. Doğru bildiği değerlere göre ailesini yöneten bir aile reisi.

Gençliğinde bir bakkal dükkanı açan Emin karakteri, zaman içerisinde bu işi de büyüterek toptancı olmuş ve ailesini bu şekilde geçindirmeye devam etmiş.

Çevresi tarafından da güvenilen ve sevilen bir adam olarak karşımıza çıkan karakter, ayrıca yardımseverliğiyle de dikkatimizi çekecek.

22-02/15/emin-saruhanli-1.jpg

Emin Saruhanlı’yı Kim Canlandırıyor?

Emin karakterine hayat veren isim ise ünlü oyuncu Haluk Bilginer oldu. Bu zamana kadar sayısız projede yer alan ve başarılarıyla dikkat çeken ünlü ismin, Emin Saruhanlı rolünü de hakkıyla çıkardığını söylemek lazım.

Karakteri çok iyi bir şekilde canlandırdığını görüyoruz. Zaten dizinin ilk bölümünden sonra gelen yorumları da değerlendireceğiz. Yine oyunculukları gelen yorumlara göre bir kez daha yorumlarız.

Çok iddialı bir kadroyla karşımıza çıkan dizinin reyting listelerinde nasıl bir yer alacağını da merakla bekliyoruz. Yakın zamanda reytingleri de değerlendiririz.

Emin Saruhanlı kimdir? Kim canlandırıyor ve nasıl bir karakter detayları vermiş olduk. Diğer karakterleri de paylaşacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin