Baba Dizisi Fazilet Saruhanlı Kimdir? Karakterin Detayları

Baba dizisinde başrolde izleyeceğimiz karakter Fazilet Saruhanlı kimdir? Karakterin nasıl bir yapısı var? Dizide Fazilet Saruhanlı'yı kim canlandırıyor?

Baba dizisi büyük umutlarla başladı. Dev kadrosuyla reyting listelerini de sallamasını beklediğimiz dizi, çok sayıda ünlü ismi tek çatı altında topluyor. Dizinin oyuncularını daha önce paylaşmıştık. Konu ve oyunculardan daha önce söz ettik ama şimdi sıra geldi dizide yer alan karakterleri daha iyi tanımaya. Daha önce Emin Saruhanlı karakterinin yapısından söz etmiştik. Şimdi Fazilet Saruhanlı kimdir? Nasıl bir karakter? Sorularına cevap vereceğiz.

Fazilet Saruhanlı Kimdir?

Emin Saruhanlı’nın karısı rolünde olan Fazilet Saruhanlı, geleneklerine oldukça bağlı bir yapıya sahip. Örf ve adetlerine uygun yaşayan karakter, 47 yıldır Emin Saruhanlı ile evli. Çocuklarına çok düşkün olan karakter, özellikle oğlu Kadir’e düşkünlüğü ile dikkat çekecek.

Emin Saruhanlı ve çocukları arasında da köprü kuracak olan Fazilet karakteri, ilerleyen bölümlerde nasıl olaylarla karşımıza çıkacak göreceğiz.

22-02/15/fazilet-saruhanli.jpg

Fazilet Saruhanlı Karakterini Kim Canlandırıyor?

Dizinin en önemli isimlerinden biri olan Fazilet karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ayda Aksel oldu. 1962 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ünlü isim, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümde eğitim almış usta oyunculardan birisi.

Daha önce Mandıra Filozofu, Mucize 2 Aşk, Hayat Öpücüğü gibi filmlerde izlediğimiz ünlü oyuncu, bu zamana kadar birçok dizide de karşımıza çıktı.

Zengin Kız Fakir Oğlan gibi ün yapmış dizilerde de izlediğimiz başarılı oyuncu şimdi de Baba dizisinde karşımıza çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin