Baba Dizisi Kadir Saruhanlı Kim? Kim Canlandırıyor?

Baba dizisinde Kadir Saruhanlı karakteri kimdir? Karakterin hikayesi ne? Kadir Saruhanlı karakterini kim canlandırıyor? Detaylar haberimizde.

İlk bölümü ekranlara gelen Baba dizisinde karakterlere yer vermeye devam ediyoruz. Dizinin iki ana karakteri Emin Saruhanlı ve Fazilet Saruhanlı’dan söz etmiştik. Şimdi geldi sıra Kadir Saruhanlı kim sorusunun cevabına. Dizinin ilk bölümünde cezaevinden izinli olarak çıktığını ve ailesinin yanına geldiğini gördüğümüz Kadir karakteri, dizide önemli bir rol üstlenecek.

Hemen karakterin özelliklerinden ve neden cezaevinde olduğundan söz edelim. Ayrıca karaktere hangi oyuncu hayat veriyor ondan da söz edeceğiz.

Kadir Saruhanlı Kimdir?

Saruhanlı ailesinin en küçük oğlu olan Kadir, kendi doğrularına inanan ailesinin diğer üyelerine göre biraz daha başına buyruk olan bir karakter. Doğrularını daha çok kendisi deneyerek bulan Kadir, ailede babasının baskısına da karşı duran isim olarak biliniyor.

Kardeşlerinin haklarını savunmak adına yeri geldiği zaman babasına da karşı duran Kadir, bir süredir cezaevinde. Diziye de cezaevinde başlayan karakterin neden cezaevine girdiğini de gördük.

Kadir Neden Cezaevine Girdi?

Kadir Saruhanlı karakterinin hapse girmesinin nedeni, kardeşi Büşra’yı korumak. Büşra’nın eşinden şiddet görmesi sonrasında kardeşinin eşini uyarmak isteyen Kadir, bu sırada çıkan tartışmada kardeşinin eşini bıçaklamış ve hapse girmiş.

Tahliye gününe de çok az kalan karakterin, bayram izni için cezaevinden çıktığını ve ailesini ziyaret ettiğini gördük.

22-02/15/kadir-saruhanli-kim-2.png

Karakteri Kim Canlandırıyor?

Dizide Kadir karakterini yine çok dikkat çekici bir isim canlandırıyor. Karakteri Tolga Sarıtaş canlandırıyor. 1991 doğumlu olan genç oyuncu, daha önce birçok dizi ve filmde karşımıza çıkmıştı.

En son Söz dizisinde Yavuz Karasu karakteriyle ses getiren ünlü oyuncu, şimdi de Baba dizisinde Kadir karakteriyle karşımızda.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin