Baba Dizisi İlk Tanıtım! Haluk Bilginer Geri Dönüyor

Baba dizisi ilk tanıtımı yayınlandı. Haluk Bilginer yıllar sonra yeni dizi ile ekranlara dönüyor. Usta oyuncunun yer alacağı Baba dizisi nasıl bir yapım olacak? Konu belli mi?

Baba dizisi, bu sezon Show TV’nin yayını en çok beklenen dizilerinden biri olma yolunda ilerliyor. Öyle ki dizi sürpriz bir şekilde tanıtımıyla yayınlandı. Aziz dizisinin 7.bölümünün reklamları sırasında gösterilen ilk tanıtım ise sosyal medyayı salladı. Yeni dizinin yapısı nasıl olacak? Haluk Bilginer nasıl bir rolde olacak? Tüm bunlar merak konusu oldu.

Baba ilk tanıtım videosundan ve dizi hakkında son gelişmelerden söz edelim. Bakalım usta oyuncu Haluk Bilginer’in dönüş yapımı nasıl bir yapım olacak? Dizi için beklentiler neler?

Baba Dizisi İlk Tanıtım ve Detaylar

Öncelikle dizinin senaryosundan başlayalım. Dizinin senaryosu Gökhan Horzum tarafından yazılıyor. Çukur’un da senaristi olarak bilinen ünlü isim, zaten iddialı olan diziden beklentilerin de artmasını sağladı.

Çağrı Bayrak’ın yönetmen olacağı dizide yapımcılığı ise yine Ay Yapım üstlenecek. Zaten Ay Yapım’ın iddialı işler sunduğunu ve yaptığı işlerin de tuttuğunu görüyoruz.

Konu olarak Saruhanlı ailesini odak olacak olan dizide, aile fertlerinin kopan ilişkilerinin yeniden bağlanmaya başladığını göreceğiz. Bir uçak kazasından sonra aile ilişkilerinde yaşanacak olan değişimleri ve geri dönüşleri göreceğimiz yapımda, ana oyuncu ise tabii ki Haluk Bilginer olacak.

Usta ismin yanında yer alacak olan bir diğer isim ise yine iddialı oyunculardan biri olan Tolga Sarışta olacak. Şimdilik başrolde yer alan diğer oyuncular konusunda kesin bilgiler yok.

Zaten dediğimiz gibi dizi için çok fazla detay ortaya çıkmadı. Sürpriz bir ilk tanıtım geldi ve yapım gündeme düştü. İlk tanıtımı yazı içerisine de ekliyor olacağız. Dediğimiz gibi iddialı bir dizi bekliyoruz. Yayın tarihi, diğer oyuncular konusunda bilgiler ve hikaye detayları da sızdığı zaman ya da resmi olarak paylaşıldığı zaman sizlerle paylaşıyor olacağız.

Şu an için usta oyuncu Haluk Bilginer’i gördüğümüz Baba dizisi ilk tanıtımı ile sizi baş başa bırakalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin