Baba dizisi sosyal medyanın gündemine oturdu!

Show Tv'nin sevilen dizisi Baba yayınlanan 19.bölümü ile sosyal medyada çok konuşuldu. Peki Baba'nın yeni bölümünden tanıtım yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? Polis Emin Saruhanlı'yı yakalayacak mı?

Volkan Usta
12 Ekim 2022 - 12:53
Kültür Sanat

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Baba’nın dün akşam ekrana gelen yeni bölümünün final sahnesi izleyenleri şoke etti. Emin Saruhanlı, Kadir’e birisini öldürdüğünü itiraf etti. Emin’in yaptıklarının ekrana geldiği bölümde kendisini korumak için mücadele verdiği görülürken babasından duyduğu bu gerçek karşısında Kadir büyük bir yıkım yaşadı. Bu sırada duyulan siren sesleri ise gerilimi artırdı. “Emin Saruhanlı yakalanacak mı?” sorusunun yanıtı merak konusu oldu.

22-10/12/baba-2.jpg

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’ dün akşam 2. sezon 4. bölümüyle ekrana geldi. Kadir, Fazilet ile birlikte Emin’i hastaneye götürmek için yola çıktı. Yaşadıklarının etkisiyle ani bir kriz yaşayan Emin, ellerinden kaçmayı başardı. Büşra, Emin’i aradıkları süreçte yardımlarından dolayı İlhan’a teşekkür etmek için kapısını çaldı. Burada yeniden Begüm’le karşı karşıya geldi.

22-10/12/baba-4.jpg

Begüm, Büşra’ya Emin’i polislerin aradığını söyleyince gerilim yükseldi. Bu sırada İlhan, komiserden Emin hakkında yakalama kararı çıktığını öğrendi. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Büşra, Kadir’e haber verdi. Bu sırada Firuze’nin yardımıyla babasına yeniden ulaşan Kadir, hayatını derinden etkileyecek gerçeği öğrendi. Emin, birini öldürdüğünü oğluna itiraf etti. Seyirciyi şoke eden bu gelişmenin ardından gelecek bölümde neler olacağına dair heyecan arttı.

22-10/12/db.jpg

Baba dizisi sosyal medyada çok konuşuldu!

Baba 19. bölümüyle ABC1 20+'da 4.38 izlenme oranı (rating), 11.74 izlenme payı (share), AB'de 3.55 izlenme oranı (rating), 10.83 izlenme payı (share), TOTAL’de 3.51 izlenme oranı (rating) 10.05 izlenme payı (share) elde etti. #Baba etiketi Twitter Türkiye’de 2 saat 10 dakika, bölüm etiketi #hoşgeldin ise 1 saat 15 dakika boyunca TT listesinde yer aldı. Usta oyuncu Haluk Bilginer izleyiciden övgü dolu yorumlar aldı ve sosyal medyaya damgasını vurdu.

22-10/12/baba-3.jpg

Baba'nın 19.bölümünde neler yaşandı?

Emin’i sağ salim bulan Kadir, babasını evine geri getirdi ancak Emin’in hali Saruhanlı Ailesi’ni derinden sarstı. Sokaklarda yaşadığı olaylara hastalığı da eklenen Emin, eski hayatına adapte olmakta zorlanırken Kadir dışında ailesindeki kimseyi hatırlamadı. Kadir’den Emin’in bulunduğunu duyan İlhan, bu sefer başka bir sorunla karşı karşıya kaldı. Polislerin Emin’i arıyor olması İlhan’ı zor durumda bıraktı. Çöpköy’de otoritesi sarsılan Selahattin, insanlara ders vermek için çöp tesisinde bir arıza yaratarak işleri durdurdu.

22-10/12/baba-6-1665571183.jpg

Yeni bölümden ön izleme yayınlandı!

Babanın gelecek hafta ekrana gelecek yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Polislerin Kadir’le konuştuğu sahnede Kadir’in babasının hala kayıp olduğunu söylemesi dikkat çekiyor. “Benim babam kimseyi öldürmez” sözleriyle Emin’i koruyan Kadir polisi şüphelendiriyor.

22-10/12/baba-7.jpg

Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Baba’nın 20. Bölüm Ön İzleme;

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin