Hande Erçel ve Burak Deniz yeniden aynı projede!

FOX, yeni sezonda yepyeni diziler ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce “Aşk Laftan Anlamaz” dizisinde beraber rol alan Hande Erçel ve Burak Deniz hangi proje için yeniden bir araya gelecek? İçimdeki Yabancı dizisinin konusu ne? İçimdeki Yabancı ne zaman yayınlanacak? Burak Deniz kimdir? Hande Erçel kimdir?

Volkan Usta
12 Ekim 2022 - 14:09
Kültür Sanat

Fox Tv yeni sezon için ülkemizin önde gelen yapım şirketlerine 10 dizi siparişi verdi. Bunlardan biri de daha önce “Aşk Laftan Anlamaz” dizisinde beraber rol alan Hande Erçel ile Burak Deniz'in yer alacağı proje için oldu.

Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile sadece yurt içinde değil, yurt dışında da adından söz ettiren Hande Erçel ile Burak Deniz, yeni bir proje için bir araya geliyor. Tims&B Productions imzalı olacak İçimdeki Yabancı adlı dizinin başrolleri için iki ismin adı çoktan fazlasıyla duyulmaya başladı.

Peki 'İçimdeki Yabancı' dizisinin konusu ne olacak?

Yeni yılda ekrana gelmesi planlanan proje, çoklu kişilik bozukluğunun anlatıldığı bir yapım olacak.

Hande Erçel kimdir?

İLGİLİ İÇERİK

Burak Deniz kimdir?

İLGİLİ İÇERİK

 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin