Hayat Bugün dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu!

Show Tv'nin New Amsterdam uyarlaması olan Hayat Bugün dizisinden yeni bir fragman yayınlandı! Hayat Bugün'ün yayın tarihi ne zaman? Dizide kimler rol alıyor? Hayat Bugün dizisi oyuncuları kimler? Hayat Bugün'ün konusu ne?

Volkan Usta
13 Ekim 2022 - 08:41
Kültür Sanat

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, yapımını  O3 Medya’nın üstlendiği, NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam'ın uluslararası ilk uyarlaması olan “Hayat Bugün” yayın tarihini yeni tanıtımı ile duyurdu.

22-10/13/hayat-bugun-4.JPG

Başrol oyuncuları; Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol’un yer aldığı dizi yeni tanıtımıyla övgü dolu yorumlar alırken ekran yolculuğu için de geri sayım başladı.

22-10/13/hayat-bugun-2.jpg

Hayat Bugün'ün kadrosunda kimler yer alıyor?

Hayat Bugün’de; Ulaş Tuna Astepe “Başhekim Doç. Dr. Barış Güvener’’, (Dr. Max Goodwin), Hazar Ergüçlü “Doç. Dr. Suzan Mayer” (Dr. Helen Sharpe), Tansel Öngel “Doç Dr. Aras Erdem” (Dr. Floyd Reynolds), Hande Doğandemir “Doç. Dr. Derin Nalbantoğlu” (Dr. Lauren Bloom), Mert Denizmen ‘’Prof. Dr. Andaç Sağlam” (Dr. Iggy Frome) ve Şerif Erol “Prof. Dr. Ali Haydar Oruçov” (Dr. Vijay Kapoor) karakterleriyle ekranda olacaklar.

22-10/13/hayat-bugun-3.jpg

David Schulner’in hem yaratıcılığını hem de yapımcılığını üstlendiği ‘New Amsterdam’ın ilk uyarlaması olan ‘Hayat Bugün’ün yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali otururken, uyarlama senaryo Ayça Üzüm ve Cansu Çoban tarafından kaleme alınıyor.

22-10/13/hayat-bugun-5.JPG

Hayat Bugün’ 19 Ekim Çarşamba akşamı 20.00’de Show TV’de başlıyor.

İşte Hayat Bugün’ün 1.Bölüm Fragmanı;

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin