Baba Dizisinde İlhan Ölecek mi?

Baba dizisinin başrollerinden biri olan İlhan karakterinin ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. Peki İlhan yeni bölümde ölecek mi? Video haberimizde.

Baba dizisi yükselen bir grafik çizmeye başladı. Dizinin en son 7.bölümü ekranlara geldi ve yeni bölümde bu kez Servet’in olayı patlak verdi. Tam her şey düzeldi, Emin de Büşra’yı eve geri getirdi derken bir anda Servet’in olayının ortaya çıkması, yine işleri karıştırdı. Yeni bölümde de bu konuda gelişmeler beklerken 8.bölüm için ilginç bir ön izleme yayınlandığını gördük. Ön izleme sonrasında direkt olarak karşımıza çıkan soru ise Baba dizisinde İlhan ölecek mi sorusu oldu.

Zira ön izleme videosu hiç beklenmedik bir gelişmeyi gösteriyor. Hemen videoya ve bölüm detaylarına geçelim.

Baba Dizisinde İlhan Ölüyor mu?

Yayınlanan videoda İlhan ile Servet’in bir inşaat alanında buluştuğunu görüyoruz. Servet, bundan sonra İlhan’ın her dediğini yapacağını söylüyor. Sonrasında gidiyor ve İlhan’a sarılıyor. Ama sarılır sarılmaz niyetinin farklı olduğunu anlıyoruz.

Yavaş yavaş İlhan’ı inşaatın kenarına doğru getiriyor ve birden İlhan’ı aşağı itiyor. Hiç beklenmedik bir gelişme ama İlhan’ın yerde hareketsiz olarak yattığını görüyoruz.

Senaryo olarak bakacak olursak İlhan’ın daha rolü var gibi geliyordu. Bu olaydan sonra İlhan ölecek mi belli değil.

Çünkü devamını göremiyoruz ve yeni bölüm fragmanı da paylaşılmış değil. İlhan’ı net olarak yerde görüyoruz ve sonrasında ön izleme videosunun sona erdiği gözüküyor.

Bu konuda cevabı yeni bölüm fragmanında alırız gibi duruyor. Eğer İlhan diziden ayrılacak olursa, işleyiş nasıl değişir o da ayrı bir konu. Artık neler yaşanacak 8.bölümde ortaya çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin