Uysallar 2.sezon Gelecek mi? İlk Sezon Kaç Bölüm?

Uysallar 2.sezon gelecek mi soruları gündem olmaya başladı. Dizinin ilk sezonu bitti. Peki Netflix platformunda yayınlanan projenin devamı olacak mı?

Netflix’in en yeni projelerinden biri olan Uysallar dizisi yayınlandı. Güçlü kadrosu bir yana, sıradanlığın dışına çıkan hikayesiyle de çok konuşulan dizinin ilk sezonu da son bulmuş oldu. Tabii ki burada merak edilen Uysallar 2.sezon gelecek mi sorusunun cevabı.

Dizinin devam edip etmeyeceği konusunda resmi bir açıklama olmadığını belirterek başlayalım. Resmi bir açıklama olmamasına karşın dizinin son bölümünde yaşanan gelişmelere göre bu konuda bir çıkarım yapmak mümkün olabilir.

Diziyi izlemeyenler için spoyler vereceğimizi belirterek devam edelim. Eğer izlemediyseniz sonunu öğrenmemek adına devam etmeyin derim. :)

Uysallar 2.Sezon Gelir mi?

İlk sezonun kaç bölüm olduğundan söz ederek işe başlayalım. Dizilerin bir çoğunda olduğu gibi bu dijital projede de ilk sezonda sadece 8 bölüm gördük. 40-50 dakikalık sürelerde 8 bölüm yayınlandı.

Dizinin son bölümünde ise yaşanan gelişmeler yeni sezon konusunda bir soru işareti oluşturuyor. Son kısımda, Oktay’ın ailesinin Berhudar tarafından kaçırıldığını görüyoruz.

Psikolojik sorunlar yaşadığı ortaya çıkan Berhudar, Oktay’ın yazdığı mektubu buluyor ve Oktay’ın ailesine bunları anlatması gerektiğini düşünerek, aileyi örnek olarak yaptıkları hücreye kapatıyor.

Silah zoruyla Oktay’ın ailesini buraya kapatan Berhudar, sonrasında gerçekleri açıklaması için Oktay’ı da hücreye götürüyor. Silah zoruyla gerçekleri anlatmasını isteyerek onu da içeri kapatıyor.

22-04/02/uysallar-2sezon-gelecek-mi-2.jpg

İşte burada aile arasında bir tartışmaya şahit oluyoruz. Oktay, gerçekleri açıklamak istiyor fakat bir türlü konuşmaya başlayamıyor. Ailenin hücreden çıkıp çıkmayacağını göremeden dizi son buluyor.

Böylece birinci sezon bitmiş oluyor. Böyle baktığımız zaman Uysallar 2.sezon gelecek gibi gözüküyor. Zira aileye ne olacağı ve hücreden çıkıp çıkamayacakları konusunda cevapları alamadık.

Şimdilik elimizde bundan fazlası yok. Resmi bir açıklama yapılır da yeni sezon duyurulacak olursa yine bilgi veririz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin