Baba dizisinden 19. Bölüm Ön İzleme yayınlandı!

Babası Emin'i bulan Kadir öyle bir keyfe geldi ki! Baba dizisinin yeni bölümüne o anlar damga vuracak!

Volkan Usta
05 Ekim 2022 - 10:46
Kültür Sanat

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’nın yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Geçtiğimiz bölümde babasını bulan ve Firuze ile iletişimi daha çok artan Kadir'in bu bölümde ise yaşadığı sevinci göreceğiz.

Baba'nın 18. bölümünde neler oldu?

Aralarındaki temasın tehlikelerini gören Firuze, Kadir’le yüzleşmek ister ama bu konuşma ikisini biraz daha yakınlaştırır. Liderliğini üstlendiği Çöpköy’de, karşısındaki insanların kendisine ilk defa karşı çıktığını gören Selahattin, bir an önce bu duruma müdahale etmesi gerektiğini anlar. Otoritesi sarsılmaya başlayan Selahattin, Kadir’e bir tuzak kurar ama Kadir bu tuzaktan sürpriz bir telefonla haberdar olur. Bir yandan Büşra’ya ulaşmaya çalışan İlhan diğer yandan Emin’i aramaya devam ederken aldığı bir bilgi tüm dengeleri değiştirir. Emin aylar sonra ailesine dair bazı bilgilere ulaşır. Kadir, babasıyla ilgili önemli bir ipucu yakalar ve baba-oğul birbirlerine bir adım daha yaklaşır. Aile değerlerine bağlı otoriter bir baba olan Emin Saruhanlı, yakın akrabalarından birinin kaybı sonucunda hatırı sayılır bir servetin tek varisi olduğunu öğrenir. Saruhanlı Ailesi, kasabadaki mütevazı hayatlarını geride bırakarak İstanbul’a taşındığında, Emin ailesini bir arada tutmak için zorlu bir mücadelenin içine girer.

22-10/05/aaaaaaaaa.png

Baba 19. Bölüm 1. Ön İzleme

Birçok duyguyu bir arada yaşatacak bir Anadolu hikayesiyle ‘Baba’ yeni bölümüyle Salı 20.00'de Show TV'de!

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin