Baba Dizisine Yeni Sezon Öncesi Önemli Bir İsim Veda Ediyor

Baba dizisi için yeni sezon hazırlıkları devam ederken, diziye çok önemli bir ismin veda edeceği ortaya çıktı. Peki yeni sezonda diziye veda edecek isim kim?

Geçen sezonun konuşulan dizileri arasına girmeyi başaran Baba dizisi, yaz başında sezon finali yaptı ve ara verdi. Dizinin sezon finali de bir hayli hareketli geçti. Cevap arayan çok fazla soru gündeme getirildi.

Haliyle yeni sezonu da merakla beklemeye başladık. Tabii ki yeni sezonda diziye dahil olacağı ve ayrılacağı iddia edilen isimler de bir bir ortaya çıkmaya başladı. Fakat son gelen iddia durumu biraz daha değiştirdi. Öyle ki son gelen iddiaya göre diziye çok önemli karakterlerden biri veda edecek.

Baba Dizisine Veda Edecek İsim Dilara Aksüyek Olacak

Birsen Altuntaş’ın haberine göre diziye veda edecek olan isim Elif karakteri olacak. Zaten diziye birkaç bölüm sonra dahil olduğu bilinen Elif karakterinin, baş karakter Kadir ile yakınlaştığını görmüştük.

Her ne kadar Kadir ile sevgili olmasalar da ikilinin bu arasındaki ilişki de seyirci tarafından sevilmişti. Hatta ikili arasındaki ilişkiden sonra Kadir karakterinin ilk aşkı olarak dizide yer alan karakter, diziye veda etmişti.

Yeni sezonda da bu ikili arasında daha çok şey yaşanır ve hikaye genişler derken, gelen habere göre Elif karakteri diziden ayrıldı.

22-06/29/baba-1656536288.jpg

Karakteri canlandıran Dilara Aksüyek’in diziden neden ayrıldığı konusunda ise bir bilgi olmadığını da söylemek lazım.

Ayrılık senaryo gereği mi yapıldı yoksa farklı bir nedenden dolayı mı oldu bu da bilinmiyor. Henüz dizinin başlamasına uzunca bir süre var. Böyle düşünecek olursak, nedeni öğrenmek için biraz daha bekleyeceğiz.

Ayrıca bu ayrılık sonrasında senaryoda nasıl bir değişiklik olacağı ve diziye yeni katılacak olan isimlerin kimler olacağı da merak ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin