Yeni Sezonda Doya Doya Moda Jüri Üyeleri Kimler Olacak?

Yeni sezonda Doya Doya Moda jüri üyelerinin kimler olacağı ortaya çıkmaya başladı. Sosyal medya paylaşımlarına bakacak olursak yarışmada 4 jüri olacak.

Oğulcan Özsezgi
29 Haziran 2022 - 23:37
Gündem

Bir süre ara verilen, gündüz kuşağının dikkat çeken yarışma programı Doya Doya Moda yeni sezonuyla geri dönüyor. Daha önce program için ilk tanıtım videosu paylaşılmıştı. Fakat yayın tarihi konusunda bilgi verilmediği gibi yeni sezonda Doya Doya Moda jüri üyeleri kimler olacak bu da açıklanmamıştı.

Bu tanıtımdan sonra ise program için sosyal medya paylaşımları gelmeye başladı. En son programın çekimlerinin başladığını gösteren bir sosyal medya paylaşımı yapıldı. Bu paylaşımla beraber programın jüri üyeleri de ortaya çıktı.

Doya Doya Moda Jüri Üyeleri için Sürpriz İsimler

Birkaç kez jüri üyeliği konusunda değişiklik yapıldığı bilinen yarışma programın hem eski isimler hem de yeni isimler olacak gibi duruyor. Çekimlerin de başladığını gösteren paylaşımlara göre yarışmada jüri üyesi olarak Gülşah Saraçoğlu, Serdar Uzuntaş, Uğurkan Erez ve Yasemin Yılmaz isimlerini göreceğiz.

Daha önce de olduğu gibi yarışmada 4 jüri üyesinin karşımıza çıkmasını bekliyoruz. Tabii ki daha net bilgiyi yeni sezon için paylaşılacak olan ilk fragman gösterecek.

Henüz programa katılacak olan yarışmacılar için de bilgi yok. Çekimlerin başladığı söyleniyor ama yarışmanın ne zaman başlayacağı hala kesin olarak açıklanmış değil.

Söylendiği gibi çekimlerin başladığını düşünecek olursak, yeni sezon Doya Doya Moda için yayın tarihi de yakında açıklanacaktır. TV8 ekranlarında karşımıza çıkacak olan program için yeni detaylar gelmeye devam ettikçe paylaşımlara devam ederiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin