Tozluyaka Reytingleri Nasıl? Dizi Kaçıncı Oldu?

Tozluyaka reytingleri belli oldu. İlk bölümü çok kısa bir süre önce yayınlanan dizinin sıralamada nasıl bir yeri var? Dizi kaçıncı sırada?

FOX TV’nin yaz dizileri için yayın vakti geldi. Diziler bir bir yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan yeni yaz dizilerinden birisi de Tozluyaka oldu. Büyük umutlar beslenen ve zengin oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin ilk bölümü de ses getirmeyi başardı. Zira Tozluyaka reytingleri beklenenden de daha iyi geldi.

Özellikle Total listesinde dizisinin sıralamasının gayet iyi olduğunu söylemek lazım. Lafı daha fazla uzatmadan reytinglere geçelim.

Tozluyaka Reytingleri Nasıl? Dizi Nerede Kaçıncı Oldu?

Reyting listesine her zaman olduğu gibi 3 farklı yerden bakacağız. Total listesi, AB listesi ve ABC listesi olarak listelere ve sıralamalara ayrı ayrı bakacağız.

22-06/29/tozluyaka-reytingleri.jpg

Total Listesinde Durum Ne?

Dizinin total listesinde ilk 5 içerisine girmeyi başardığı gözüküyor. Evet dizi bakımından günde çok fazla rekabet yok ama program açısından bakacak olursak rekabetli bir gün diyebiliriz.

Total listesinde yapımın yeri ise 3.sıra olmuş durumda. Burada birinci sırada yer alan yapım ise Survivor yarışması.

AB Listesinde Durum Ne?

Tozluyaka reytingleri AB listesinde de benzeri bir yer edinilmesini sağlamış durumda. Dizinin AB listesindeki yeri yine 3. sıra olarak belirlenmiş. Burada da birinciliği alan yapım değişmiyor. Yine birinci olan yapım Survıvor.

ABC Listesinde Durum Ne?

Son olarak ABC listesinden söz edelim. Aslında ABC listesinde de durum değişmemiş desek doğru olacak. Burada da Tozluyaka reytingleri iyi seviyede. Dizinin buradaki yeri de 3. sıra olmuş.

Tüm listelere baktığımız zaman Tozluyaka reytingleri iyi başladı diyebiliriz. Dizinin tüm listelerde 3. sırada olması bir yana, bunu ne kadar devam ettirebileceği de önemli olacak. İlerleyen bölümlerde bu başarı devam edecek mi göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin