Leyla İle Mecnun Dizisinde Beklenmedik Ayrılık Yaşanacak

Leyla İle Mecnun dizisine önemli bir karakterin veda edeceği ortaya çıktı. 3. sezonu yakında gelecek olan diziye veda edecek isim kim olacak?

Exxen ile geri döndükten sonra, bir anda platformun en çok izlenen içerikleri arasındaki yerini alan Leyla ile Mecnun, 2. sezonunu tamamlamıştı. Çok yakında dizinin 3. sezonu için de yayının başlaması bekleniyor. Öyle ki dizinin yeni sezonu için fragman bile paylaşıldı.

Hala net bir tarih olmasa da yeni sezonun geleceği yakın olarak biliniyor ve bir yandan da yeni sezon çekimleri devam ediyor. Exxen platformunda 4. sezon olarak yeni gelecek sezonda ise şok bir ayrılık yaşanacağı ortaya çıktı.

Leyla İle Mecnun Dizisinde Nurten Karakteri Ayrılıyor

Yakında yeni sezonu gelecek olan diziden ayrılacak olan isim, dizinin ilk sezonundan beridir yapımda olan Nurten karakteri olacak.

Yapım TRT 1 ekranlarında yayınlandığı dönemlerden beridir dizide olan Nurten, Leyla İle Mecnun dizisinin final yaptığı dönemde, ölmüş ve aslında diziye veda etmişti.

Fakat dizi Exxen platformunda yayınlanmaya başlayınca Nurten karakterinin hayalet olarak yeniden diziye dahil edildiğini görmüştük.

22-06/29/leyla-ile-mecnun-nurten.jpg

Erdal Bakkal karakteri tarafından görülebilen bir hayalet olarak diziye geri dönen Nurten’in diziye veda edeceği ise karakteri canlandıran Nalan Kuruçim açıkladı.

Ünlü isim sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda Nurten karakterine veda etti. Zaten karakter hayalet formunda diziye devam ediyordu ama diziden nasıl ayrılacağını net olarak bilmiyoruz.

Muhtemelen Exxen’de 3. sezon yayınlandığı zaman bu konuda da detaylar belli olmuş olacak. Bu arada 3. sezon için hala bir yayın tarihi açıklaması gelmediğini de tekrar hatırlatalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin