Doğu Demirkol, Talk Show ile Ekranlara Dönüyor

Doğu Demirkol yeni bir program ile ekranlara dönüş yapıyor. Maske Kimsin Sen projesinde yer alan ünlü isim bu kez bir talk show sunduğunu göreceğiz.

Gerek sosyal medya da gerekse de yer aldığı projelerde bir hayli dikkat çeken Doğu Demirkol, kısa bir süre önce çok ses getiren yarışma programlarından biri olan Maske’de jüri üyeliği yapmıştı.

Eğlenceli tavırlarıyla yarışmada da ses getirmeyi başaran ünlü isim, şimdi ise farklı bir projeyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bu kez Star TV ekranlarında göreceğimiz ünlü ismin nasıl bir projeyle döneceği konusunda daha fazla detay vermek gerekecek.

Doğu Demirkol, Star TV’de Talk Show Programına Başlıyor

Star TV’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlara göre Doğu Demirkol bu kez talk show programı yapacak.

Ünlü komedyenin sunacağı programın BBO yapım tarafından hazırlanacağı da verilen bilgiler arasında. Programın konsept konusunda neler sunacağı noktasında ise çok fazla bir bilgi yok.

Evet bir talk show olacağını öğrenmiş olduk ama tam olarak programın konseptinin nasıl olacağını bilemiyoruz.

Yayın düzeni konusunda ise programın haftada bir gün yayınlanacağı konusunda bilgi verildi.

22-06/28/dogu-demirkol-3.jpg

Şu an için Doğu Demirkol’un sunacağı talk show için bildiklerimiz bunlar. Programın ne zaman yayın hayatına başlayacağı açıklanmadı.

Sadece bir yaz projesi değil de sezonluk bir proje olacağı konusunda bilgi verildi. Yani yazın değil de yeni sezonda programı göreceğiz.

Muhtemelen sezonun başlamasına yakın yayın tarihi hakkında bilgiler verilecek ve ilk tanıtım videoları yayınlanacaktır. Bakalım Maske Kimsin Sen programındaki performansı da gayet başarılı bulunan Doğu Demirkol’un yeni projesi beğeni kazanabilecek mi?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin