Demet Akbağ ile Güldürme Beni Ne Zaman Yayınlanacak?

Demet Akbağ ile Güldürme Beni programının ilk tanıtım videosu yayınlandı. Nasıl bir program ile karşılaşacağız? Programda yer alacak ünlü isimler kimler olacak?

Yaz sezonunda yayın hayatına başlayacak programlardan bir diğeri de Demet Akbağ ile Güldürme Beni programı olacak. Uzun zaman sonra Demet Akbağ’ın yeniden ekranlara döndüğü proje olacak program için yavaş yavaş detaylar da belli olmaya başladı.

Hatta Demet Akbağ ile Güldürme Beni için ilk tanıtım videosu da yayınlandı. Peki nasıl bir program bekliyoruz ve en önemlisi de yeni program ne zaman yayınlanacak?

Demet Akbağ ile Güldürme Beni Nasıl Bir Program Olacak?

Demet Akbağ’ı yakın zamanda önce Çok Aramızda isimli yapımla görmüştük. Bu yapımda Demet Akbağ, ünlü isimleri şakalıyordu ve birbirinden komik görüntüler ortaya çıkıyordu.

Demet Akbağ yeniden ekranlara bir programla dönünce, ilk olarak Çok Aramızda tarzı bir yapımla mı gelecek dedik ama bu kez konsept daha farklı. Yine ünlü isimler dikkat çekecek ama bu kez şakalamak odaklı bir program olmayacak.

Bloom Medya’nın üstlendiği yeni projede birbirinden ünlü isimler özel olarak döşenmiş ve her tarafına kameralar yerleştirilmiş olan bir evde, birbirlerini güldürmeye çalışacak.

En çok gülen ise kaybedecek ve evden ayrılacak. Şahın Irmak’ın sunacağı ve yönlendirmeleri de Demet Akbağ’ın yapacağı programda Sadi Celil Cengiz, Suzan Kardeş, Aslı Bekiroğlu, Ersin Korkut, Nursel Köse, Sinan Çalışkanoğlu ve Mustafa Üstündağ’ı göreceğiz.

Bir hayli eğlenceli geçeceğini ilk tanıtım videosundan da anladığımız yapımın Show TV ekranlarında yayınlanacağını da ekleyelim. Fakat yayın tarihi konusunda çok fazla bir şey söylemek mümkün değil. Şu an yayın tarihi için “Yakında” ifadesi kullanılmış durumda. Ama kısa bir süre içerisinde yayın tarihi konusunda da açıklamanın gelmesini bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin