Duy Beni Yayın Tarihi Belli Oldu! İlk Bölüm Fragmanı

Duy Beni ne zaman yayınlanacak belli oldu. Duy Beni ilk bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte dizi için yeni detaylar ve merak edilen yayın tarihi.

Star TV’de ekranlara gelecek olan yeni gençlik dizisi Duy Beni için beklenen tanıtım fragmanı yayınlandı. İlk bölüm için yayınlanan fragman, hem diziyi daha iyi anlamamızı sağladı hem de dizinin yayın tarihinin netlik kazanmasını sağladı. Daha önce çekim görsellerini de paylaştığımız Duy Beni ne zaman yayınlanacak ve ilk bölüm fragmanında neler var bakalım.

Duy Beni, 7 Temmuz Tarihinde Yayınlanacak

Dizinin konusundan kısaca söz ederek başlayalım. Gençlik dizisi olarak karşımıza çıkacak yapımda, orta halli bir mahallede yaşayan lise öğrencilerinin birden değişen hayatlarını göreceğiz.

Ekim ve Leyla liseli iki arkadaş ve hayatları Leyla’ya çarpıp kaçan arabayla değişecek. Ekim arkadaşına çarpan arabanın zengin çocuklarının gittiği özel okulun içine saklandığını görür. Ancak araba birden sır olur.

Yaşanan olay netliğe kavuşmazken, okul ise olayı unutturmak adına Ekim ve arkadaşlarına burs verme kararı alır.

Ekim ise bu bursu da kullanarak 2 arkadaşıyla beraber özel okula girer. Ekim’in asıl amacı ise arkadaşına çarpıp kaçanın kim olduğunu bulmaktır. Tabii ki bu süreçte sınıf farklarının ve gençler arasındaki sınıf farklarının neden olduğu sorunlar da gündeme gelmiş olacak.

Tam bir gençlik dizisi olarak karşımıza çıkacak Duy Beni için yayın tarihinin de 7 Temmuz olduğunu da belirtelim. Önümüzdeki hafta ilk bölüm yayınlanmış olacak ve gün olarak Perşembe gününün seçildiğini göreceğiz.

Yaz döneminde çok fazla rekabet olmadığını da düşünecek olursak, dizinin reytingleri için umutlu bir bekleyiş olduğunu söyleyebiliriz. Ama tabii ki reytingleri bekleyip göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin