Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya Başlıyor! Ne Zaman Yayınlanacak?

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı için ilk tanıtım yayınlandı. FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan program için yayın tarihi de netlik kazanmış oldu.

FOX TV’nin geçen sezon gündüz kuşağında karşımıza çıkan programı Fulya ile Umudun Olsun, kısa süre önce sezon finali yapmış ve ardından da Fulya Öztürk’ün programa devam etmeyeceği ortaya çıkmıştı. Yeni sezonda FOX TV, yeni bir program sunacak mı derken ise beklediğimiz haber çok daha erken geldi. Çok kısa bir süre önce Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı duyuruldu.

Üstelik programın yeni sezonda değil de hemen başlayacağını da belirtmeden geçmeyelim. Peki nasıl bir programdan söz ediyoruz?

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya Ne Zaman Başlayacak?

Aslında bakarsanız format konusunda çok fazla bir değişiklik olmayacak gibi gözüküyor. Uzman klinik psikolog Esra Ezmeci’nin sunumuyla beraber ekranlara gelecek olan programda yine insanların sorunlarına çözüm aranacak.

Zaten hemen hemen her kanalda gündüz kuşağında böyle bir program olduğunu biliyoruz.

FOX TV böylece boşluğu da doldurmuş olacak. Diğer taraftan yeni sezon için beklenmeyeceğini de söylemiştik. Yeni yayın dönemini beklemeden yayınlanacak program 4 Temmuz tarihinde ilk bölümüyle ekranlara gelecek.

Büyük bir ihtimalle yeni sezonda da devam ettiğini göreceğiz. Kuşak olarak yine fark olmayacağı da gözüküyor. Öyle ki yayın için seçilen saat 16:00 olarak belirlenmiş.

Ne diyelim şimdiden hayırlı olsun. Bakalım bu kez Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı ne kadar ilgi çekecek? Yaz döneminde yer edinip sezonda da başarılı bir yerde devam edebilecek mi? Zamanla bunu göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin