Kazanan Restoran Programı Geliyor! Ne Zaman Yayınlanacak?

Kazanan Restoran programı için ilk tanıtım yayınlandı. Peki FOX TV ekranlarında karşımıza çıkacak olan Kazanan Restoran programı ne zaman yayınlanacak?

Yaz sezonu TV ekranlarında her açıdan renkli geçecek. Yeni yaz dizileri bir yandan, yeni yaz programları diğer yandan derken dijital platformlarla beraber renkli bir yaz döneminin geçmesini bekliyoruz. Yeni programlar da bir bir duyurulmaya devam ediyor. Bu kez farklı bir konseptte Kazanan Restoran programı duyuruldu.

İlker Ayrık tarafından sunulması beklenen program için tanıtım videosu da yayınlandı. Peki nasıl bir programdan söz ediyoruz?

Kazanan Restoran Ne Zaman Yayınlanacak? Nasıl Bir Program?

Bu kez özgün bir konsept karşımıza çıkacak diyebiliriz. Benzerlerinden biraz daha farklı bir yemek yarışması olarak görebileceğimiz programda, işletmeler yarışacak.

10 restoranın yarışacağı programda, restoranlar hünerlerini sergileyerek rakiplerini geride bırakmaya çalışacak.

Tam olarak restoranların nasıl yarışacağı konusunda ise detayları henüz bilmiyoruz. Zira paylaşılan tanıtımda bu konuda ekstra çok fazla bir detaya yer verilmiyor.

Tanıtımda sadece yarışmaya nasıl başvuru yapılacağı konusunda bilgi var desek yeridir. Fox ekranlarında yayınlanacak olan Kazanan Restoran için merak edilen bir diğer bilgi ise tabii ki yayın tarihi.

Henüz programın yayın tarihi konusunda da net bilgiler yok. Fakat hem yaz döneminde yayınlanacağını düşünürsek hem de tanıtım filminin paylaşıldığını düşünecek olursak, bugün yarın programın yayın tarihi konusunda da açıklama gelecektir.

Bu noktada yeni bir tanıtım filminin paylaşılmasını merakla bekliyoruz. Yayın tarihi gibi detaylar netlik kazandığı zaman, biz de bilgi vereceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin