Exxen Konuşanlar 73. Bölüm Neden Yok?

Konuşanlar 73. bölüm neden yok belli oldu. 72. bölümden sonra yeni bölüm ne zaman gelecek? Yoksa program sezon arasına mı girdi? İşte detaylar.

Hasan Can Kaya’nın kahkahaya boğan şovu Konuşanlar, dolu dizgin yoluna devam ediyor. Exxen platformuna geçtikten sonra daha da bir duyurulan ve daha da bir öne çıkan program, en son 72. bölümle karşımıza çıkmıştı. Bu hafta programın yeni bölümünün de yayınlanması bekleniyordu. Fakat Exxen’e girenler Konuşanlar 73. bölüm neden yok sorusunu sormaya başladı.

Zira programın bu hafta yeni bölümü gelmedi. Ama nedeni konusunda da zaten açıklama yapılmıştı. Bilmeyenler ve merak edenler için detaylardan söz edelim.

Exxen Konuşanlar 73. Bölüm Yok! Ama Neden?

En son yayınlanan 72. bölümden sonra Hasan Can Kaya’nın sosyal medya hesabından bir paylaşım yapılmıştı. Yapılan paylaşıma göre Konuşanlar 73. bölümü yok çünkü program sezon finali yapmış.

72.Bölümle beraber programın sezon finali yaptığını gördük. Bunun hemen akabinde de yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı da ortaya çıktı.

Yine ünlü ismin sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşıma göre, programa kısa bir ara verildi ve yeni sezon 1 Eylül tarihinde başlayacak.

22-06/24/konusanlar-73-bolum-neden-yok-2.jpg

Yeni sezonda yine Exxen platformunda yayınlanmasını beklediğimiz programın bu süreç içerisinde YouTube Shot parçaları ise yayınlanmaya devam edecek. Daha önce yayınlanmamış olan YouTube Shot videolarını göreceğiz.

Artık hangi kesitler sunulur bunu zamanla göreceğiz. Yeni sezon başlayana kadar da bu videolarla idare etmek gerekecek. Yeni sezon için tanıtımlar yayınlandığı zaman detayları göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin