Barış Akarsu “Merhaba” Filminin Afişi Yayınlandı! Vizyon Tarihi Ne?

Barış Akarsu “Merhaba” filminin ilk afişi yayınlandı. Filmin ne zaman vizyona gireceği de kesinlik kazanmış oldu. İşte filmde yer alacak oyuncular.

Oğulcan Özsezgi
24 Haziran 2022 - 01:32
Gündem

Bir ses yarışmasında gösterdiği performans ve yeteneğiyle bir anda Türkiye’nin sevilen isimlerinden biri haline gelen Barış Akarsu, henüz 28 yaşında geçirdiği talihsiz bir trafik kazasıyla hayata veda etmişti. Unutulmaz sesi ve yeteneğiyle hala hatırlanan başarılı ismin hayatını anlatacak yeni bir projede gündemdeydi. Barış Akarsu “Merhaba” adıyla vizyona girecek olan film için sonunda detaylar belli oldu.

Ünlü ismin hayatını beyazperdeye aktaracak olan yapım için en son afiş görselleri de paylaşıldı. Hem vizyon tarihi belli oldu hem de oyuncular için de detaylar gözüktü.

Barış Akarsu “Merhaba” Ne Zaman Vizyonda Olacak?

Yayınlanan afiş görseline baktığımız zaman filmin, 18 Kasım tarihinde vizyona gireceğini görüyoruz.

Filmde ünlü ismi canlandıracak olan oyuncunun ise İsmail Ege Şaşmaz olduğunu göreceğiz. Filmin diğer başrol ismi ise Almila Ada olarak karşımıza çıkacak.

Filmde yer alacak olan diğer oyuncular ise Şafak Pekdemir, Metin Coşkun, Ebru Nil Aydın, Burak Satıbol, Hüseyin Avni Danyal olacak.

22-06/24/baris-akarsu-merhaba.jpg

İlk kez Akademi Türkiye isimli yarışma ile tanıdığımız ve bir anda üne kavuşan Barış Akarsu’nun hayatını da böylece sinema perdelerinde izleme fırsatını bulacağız.

Şimdiden ilgiyle beklenen filmin, ilk afiş görselini de hemen yukarı ekliyoruz. Film hakkında yeni bir detay açıklaması yapılacak olursa, yine bu konuda da bilgileri sizlerle paylaşırız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin