Netflix Zeytin Ağacı Yayın Tarihi, Konusu ve Oyuncuları

Netflix Zeytin Ağacı yayın tarihi tarihi açıklandı. Zeytin Ağacı dizisinin konusu ne? Dizide yer alacak olan oyuncular kimler olacak? İşte cevaplar.

Yurt dışında “Another Self” adıyla yayınlanacak olan yeni yerli dizi için detaylar belli oldu. Netflix, dizisinin adının Zeytin Ağacı olduğunu açıkladı ve dizi için ilk fragmanı da yayınladı. Fragmandan sonra Zeytin Ağacı yayın tarihi, oyuncuları ve dizinin konusu hakkında merak ettiğimiz birçok detayı öğrendik.

Temmuz ayında karşımıza çıkacak olan dizi için tüm bu detayları bir araya getirelim ve nasıl bir diziden söz ettiğimize bakalım.

Netflix Zeytin Ağacı Dizisinin Konusu Ne?

En başta konudan söz edelim. Dizi dostluğun önemini bir kez daha izleyicilere gösterecek bir hikayeye sahip olacak. Dizide 3 ana kadın karakter göreceğiz.

Tuba Büyüküstün tarafından hayat verilecek olan Ada karakteri, Seda Bakan tarafından hayat verilecek olan Leyla karakteri ve Boncuk Yılmaz tarafından hayat verilecek olan Sevgi karakterleri karşımıza çıkacak.

22-06/24/netflix-zeytin-agaci-2.jpg

Sevgi, Ada ve Leyla karakterlerinin üniversite yıllarından beridir süren dostluğu var. Karakterlerin hepsinin farklı yöne yöneldikleri bir hayatları da olduğunu göreceğiz. Sevgi başarılı bir avukat, Ada başarılı bir cerrah ve Leyla ile mutlu bir aile kurmuş kariyerinden uzaklaşmış bir karakter olacak.

3 arkadaşın hayatını değiştiren ise Sevgi’nin yakalandığı hastalık olacak. Kanser hastası olan Sevgi, hastaneye yatmak istemeyecek ve farklı bir tedavi için Ayvalık’a doğru yola çıkacak.

İşte bu yolculuk karakterlerimizin hayatlarını değiştirecek bir karara dönüşecek. İşler artık eskisi gibi gitmeyecek.

Konu olarak oldukça ilgi çekici olacak dizinin oyuncularından da söz etmek lazım. Zira kadrosu da bir hayli güçlü.

22-06/24/netflix-zeytin-agaci-3.jpg

Netflix Zeytin Ağacı Dizisi Oyuncuları Kimler?

Dizinin kadrosunda çok iddialı oyuncular var. OGM Pictures yapımcılığında hazırlanan dizide yer alacak olan oyuncuları aşağı ekleyelim.

  • Seda Bakan
  • Tuba Büyüküstün
  • Boncuk Yılmaz
  • Fırat Tanış
  • Murat Boz
  • Rıza Kocaoğlu
  • Füsun Demirel
  • Serkan Altunorak

22-06/24/netflix-zeytin-agaci-5.jpg

Netflix Zeytin Ağacı Ne Zaman Yayınlanacak?

Zeytin Ağacı ilk tanıtım videosuna bakacak olursak dizi, 28 Temmuz tarihinde yayınlanacak. Kaç bölümden oluşacağını bilemiyoruz ama 28 Temmuz tarihinde bu konuda da detayları almış olacağız.

Yurt dışında da Another Self adıyla göreceğimiz yapım ne kadar ilgi çekecek merakla bekliyoruz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin