2022 MasterChef Türkiye Yayın Tarihi ve İlk Fragman

2022 MasterChef Türkiye yayın tarihi kesinlik kazandı. Program için ilk fragman da yayınlandı. Peki 2022 MasterChef Türkiye'de bir değişiklik olacak mı?

Survıvor 2022 yarışması için artık sona gelindi. Yarışma bu hafta sona erecek. Son olarak iki isim daha elenecek ve artık final yapılacak. Survıvor finalinin hemen ardından ise 2022 MasterChef Türkiye başlayacak.

Zaten iki yarışma arasında böyle bir düzen olduğunu biliyoruz. Biri bitiyor ve bir diğeri başlıyor. Bu noktada 2022 MasterChef Türkiye yayın tarihi de kesinleşti ve program için ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı.

2022 MasterChef Türkiye, Temmuz Ayıyla Beraber Başlayacak

Yarışma için yapılan açıklamalar doğru çıktı. Temmuz itibariyle yeni sezon başlayacak deniyordu. Öyle de oldu. 1 Temmuz itibariyle yeni sezon yayınlanmaya başlayacak.

Yeni sezon ilk olarak seçmelerle beraber başlayacak. Yarışmacı seçmeleri ne kadar sürecek bilmiyoruz ama her zaman olduğu gibi önce elemeleri izleyeceğiz. Sonrasında ise yarışmaya katılmak için bir sonraki eleme aşamasına geçilecek.

Üçlü elemelerin de ardından artık nihai yarışmacılarla beraber 2022 MasterChef Türkiye’nin başladığını göreceğiz.

Yayınlanan ilk fragmana bakacak olursak yarışmada değişen çok bir şey yok. Zaten jüri kadrosu olduğu gibi yoluna devam edecek.

Yine Danilo şef, Mehmet şef ve Somer şefi göreceğiz. Görünen o ki elemelerde de yeni bir kural ya da ek bir durum olmayacak.

Artık takım oyunlarında bir değişim olur mu olmaz mı bunu ilerleyen bölümlerde göreceğiz. Unutmadan yarışmanın hangi günler yayınlanacağının da şu an için kesin olmadığını söyleyelim.

Muhtemelen yine 4-5 gün yarışmanın yeni bölümlerinin ekranlara geldiğini göreceğiz. Bu detay da belli olduğu zaman yazımızı güncelleriz. İlk bölüm Cuma gününe denk geliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin