Disney+ Kaçış Hangi Gün Yayınlanıyor?

Disney+ Kaçış hangi gün yayınlanıyor kesinlik kazandı. Platformun yayın hayatına başladığı ilk gün yayınlanan birinci bölümden sonra ikinci bölüm de yayınlandı.

Disney+ Kaçış dizisi, platformun yayınlamış olduğu ilk yerli dizi oldu. Yasak Elma gibi farklı yapımlar da platformda yayınlandı ama bunlar tabii ki tekrar bölümleri. Platformun ilk orijinal yerli yapımı Kaçış dizisi olarak karşımıza çıktı. Fakat Disney+ platformunda işler biraz daha farklı işliyor. Öyle ki Netflix platformunda olduğu gibi diziler bir anda tüm sezon olarak yayınlanmıyor. En azından Kaçış dizisi için öyle olmadı. Haliyle Disney+ Kaçış hangi gün yayınlanıyor merak ediliyor.

Aslında dizinin 14 Haziran tarihinde yayın hayatına başladığını gördük. Haliyle dün yeni bir bölüm bekliyorduk. Ama öyle olmadı. Peki dizinin yeni bölümleri ne zaman yayınlanıyor?

Disney+ Kaçış Hangi Gün?

Dizinin yeni bölümleri her Çarşamba yayınlanmaya devam edecek. 2. bölüm “Ölmekten Beter” yayınlandı.

Bugün yayınlanan bölümün 44 dakikalık bir süresi olduğunu gördük. Bundan sonraki bölüm ise önümüzdeki hafta Çarşamba günü yani 29 Haziran tarihinde yayınlanacak.

Yeni bölümler de Çarşamba günleri platformda yayınlanmaya devam edecek. Dizinin kaç bölüm olarak yayınlanacağını ise bilemiyoruz.

22-06/22/disney-kacis-hangi-gun.jpg

Netflix platformunda genelde 1 sezon içerisinde 8 bölüm oluyor. Fakat baştan beri söylediğimiz gibi Disney+ platformu bu anlamda biraz daha farklı bir platform olarak geldi.

Diziler haftalık olarak yayınlanmaya devam ediyor. Belki 8 bölümden daha uzun ya da daha kısa olabilir. Bunu artık ilerleyen günlerde göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin