Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi Kadrosuna Dahil Olan Yeni İsim Ortaya Çıktı

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi kadrosuna katılacak olan yeni kadın oyuncu ortaya çıktı. Dizide bir savcıyı canlandıracak olan ünlü oyuncu kim?

Efsane haline gelmiş dizilerden top 10 listesi içerisinde yer alacak yapımlardan biri olan Behzat Ç. geri dönüyor. Yakın zamanda dizinin yeni sezonunun Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi adıyla yeniden sevenleriyle buluşacağından söz etmiştik.

Hatta bu kez iş sadece sözlerde de kalmadı. Dizi için hazırlanan ilk tanıtım videosu da yayınlandı. Daha önce ilk tanıtım videosunu sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise dizide yer alacak olan oyuncular için bilgiler gelmeye başladı. En son kadroya dahil olacak yeni kadın oyuncu gözüktü.

Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi Kadrosuna Gökçe Eyüboğlu Katıldı

Birsen Altuntaş’ın haberine göre diziye dahil olan yeni isimlerden birisi de Gökçe Eyüboğlu oldu. Başrolde yer alan isimlerden biri olarak karşımıza çıkmasını beklediğimiz ünlü oyuncunun en son Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yer aldığını görmüştük.

Açıkçası Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde de ortaya koyduğu performans bir hayli sevilmişti. Şimdi Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi’nde de başarılı bir oyunculuk sergilemesi beklenen ünlü ismin dizide, Savcı Belgin karakterini canlandırması bekleniyor.

Dediğimiz gibi ünlü ismin başrollerden biri olacağı söylenmekte. Haliyle yeni savcı karakterinin de dizide önemli bir yeri olacağını düşünüyoruz.

22-06/22/ekic-ve-gul-bir-behzat-c-hikayesi-5.jpg

Henüz dizinin ne zaman yayınlanacağı ise belli olmadı. Yeni sezona katılacak isimler de bir bir ortaya çıkmaya başladı ama BluTV ne zaman yayın tarihini açıklayacak bilemiyoruz. Biraz daha beklememiz gerekecek. Bu süreçte dizinin çekimlerinden yeni tanıtım videoları da gelecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin