Çok Akustik Ekranlara Geri Dönüyor

Çok Akustik yeniden TV ekranlarına dönüyor. Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan program için yayın tarihi açıklandı mı? İlk tanıtım geldi.

Yaz döneminin de gelmesiyle beraber ekranlar yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Bir yandan yeni yaz dizileri yayın hayatına başlarken bir yandan da TV programlarının gelmeye başladığını gördük. İşte bu programlardan birisi de Çok Akustik olacak.

Aslında Çok Akustik yapımını tanıyoruz. Daha önce Kanal D ekranlarında kısa süre yayınlanmış ve sonrasında da TV+ platformunda karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise programın yeniden ekranlara döneceğinin müjdesi geldi. Hatta program için kanal da belli oldu ve ilk tanıtım da yayınlandı.

Çok Akustik Yeni Bölümleriyle Star TV Ekranlarında Olacak

Bilmeyenler için programın kısa bir özetini geçelim. Başta da belirttiğimiz gibi daha önce Kanal D ekranlarında gördüğümüz program, ünlü müzisyen Ercan Saatçi tarafından sunuluyor.

Ünlü isim, yine ünlü konukları ağırlıyor ve bir yandan sohbet bir yandan da müzik şölenine tanık oluyoruz. Cem Yılmaz, Ata Demirer, Hakan Altun gibi birbirinden ünlü isimleri de konuk olarak gördüğümüz programda müziğe de doyuyoruz diyebiliriz.

Aynı havada ve formatta devam edecek olan Çok Akustik programının Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam edeceğini de tekrar hatırlatalım. Evet bir tanıtım fragmanı da gelmiş durumda ama programın ne zaman başlayacağı konusunda herhangi bir bilgi verilmiş değil.

Yaz dönemi içerisinde yayınlanmaya başlayacağını anlıyoruz ve yayın tarihi için de çok az bir zaman kaldığını düşünüyoruz ama dediğimiz gibi kesin yayın tarihi henüz açıklanmış değil. Bunun için biraz daha beklemek lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin