Balkan Ninnisi Reyting Sonuçları Nasıl? İlk bölüm Kaçıncı Oldu?

Balkan Ninnisi Reyting sonuçları açıklandı. İlk bölümün ardından dizinin reytinglerdeki yeri ne? Dizi beklenen başarıyı elde edebildi mi? İşte sonuçlar.

Balkan Ninnisi Reyting sonuçları belli oldu. Dizinin dün yayınlanan ilk bölümü ardından genel olarak sosyal medya yorumlarında da olumlu geldiğini gördük.

Haliyle dizinin reyting sıralamasında da nasıl sonuçlar alacağını merak ediyorduk. TRT 1’in yeni imza dizisi olur mu derken beklediğimiz reyting sonuçları da dizinin bu beklentiyi karşıladığını göstermiş oldu.

İLGİLİ İÇERİK

Balkan Ninnisi Reyting Sonuçları ve Sıralamalar

Tabii ki detaylı reyting listelerini göremiyoruz ama yine açıklanan reyting listelerine göre yapımın yerinin oldukça iyi olduğunu söylemek lazım. Her zaman yaptığımız gibi reyting değerlendirmemizi yine farklı gruplara göre yapacağız. Total, AB ve ABC listelerinde durum ne bakalım.

22-06/22/balkan-ninnisi-reyting-sonuclari-4.jpg

Total Listesinde Durum

Total listesini değerlendirdiğimiz zaman dizinin ilk 5 içerisine girdiğini net olarak görüyoruz. 4.sırada yer alan Balkan Ninnisi, Senden Daha Güzel dizinin hemen altında yer alıyor. İlk bölümden ilk 5 içerisine girmesi ise oldukça güzel bir sonuç aldığını gösteriyor.

AB Listesinde Durum

AB listesine baktığımız zaman ise dizinin çok daha iyi bir yerde olduğunu görüyoruz. Hatta dizi kategorisinde burada ilk sırada da diyebiliriz. Genel sıralamada ise AB listesinde 2.sırada yer alıyor. Birinci sırada ise Survıvor yarışması var.

ABC Listesinde Durum

Son olarak ABC listesine de bir bakalım. ABC listesinde de Balkan Ninnisi Reyting sonuçları çok iyi. Dizi burada da diziler içerisinde birinci. Genel sıralamada da yine 2. sırada yer alıyor.

Birinci sırada ise yine Survıvor yarışması yer alıyor. Ama dediğimiz gibi diziler içerisinde Balkan Ninnisi ilk sırayı almış durumda.

Genel olarak Balkan Ninnisi Reyting sonuçları değerlendirildiğinde, dizinin gerçekten çok iyi bir başlangıç yaptığını görebiliyoruz. Bakalım yeni bölümlerde de bu başarı devam edecek mi?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin