Balkan Ninnisi Nerede Çekiliyor?

Balkan Ninnisi nerede çekiliyor belli oldu. Dizinin ilk bölümü de yayınlandı. İlk bölümden beğeni toplayan dizi için en çok merak edilen sorunun cevabı haberimizde.

TRT 1’in yeni dizilerinden biri daha yayın hayatına başladı. Güzel bir yaz dizisi olarak beklediğimiz Balkan Ninnisi, ilk bölümden de oldukça güzel yorumlar aldı. Özellikle dizinin doğallığı noktasında güzel övgülerin geldiğini söylemek lazım. Oyuncu kadrosu ve dizinin konusu noktasında da daha önce bilgiler paylaşmıştık. Dizi yayınlandıktan sonra ise yeni detaylar merak edilmeye başlandı. Mesela Balkan Ninnisi nerede çekiliyor sorusunun cevabı.

Dizinin konusu ve karakterlerin kökenleri düşünüldüğü zaman, dizinin nerede çekildiğini merak etmek normal.

Balkan Ninnisi Nerede Çekiliyor?

Dizinin çekildiği yer Makedonya. Yapım Makedonya’nın başkenti olan Üsküp şehrinde çekiliyor.

Zaten konuya baktığımız zaman da dizinin çekimi için en iyi yerin seçildiğini anlıyoruz. Zira dizinin konusu da direkt olarak Üsküp şehrinde geçiyor.

Türkler, Arnavutlar ve Makedonların beraber yaşadığı şehirde iki ayrı millete mensup olan gençlerin birbirlerine olan aşklarını izliyoruz.

İki genç birbirlerine aşık oluyorlar ama hem farklı milletten olmaları hem de ailelerinin yapısı nedeniyle, aileler bu ilişkiye karşı çıkıyor. İki gencin aşkı bir anda imkansız bir aşka dönüşüyor.

Tabii ki şu an için imkansız bir aşk görüyoruz. Dizinin ilerleyen bölümlerinde iki genç kavuşacak mı kavuşmayacak mı göreceğiz. Henüz ilk bölüm yeni yayınlandı.

Başta söylediğimiz gibi ilk bölüm beğeni de topladı. Dizinin nasıl başladığını ve reyting konusunda nasıl sonuçlar aldığını ise yarın göreceğiz. Yorumları ve reytinglere göre durumu daha sonra değerlendirelim.

Şimdilik Balkan Ninnisi nerede çekiliyor sorusunu yanıtlamış olduk. Dizinin oyuncu kadrosunu da yeni diziler bölümümüzde bulabileceğinizi ekleyelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin