Gelsin Hayat Bildiği Gibi Fragmanı Yayınlandı! Ne Zaman Yayınlanacak?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi fragmanı yayına açıldı. Çekimleri devam eden dizinin karakterlerini de tanıma fırsatı bulduk. Peki yeni dizi ne zaman yayınlanacak?

Show TV’nin yeni dizisi için beklenen fragman yayınlandı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi fragmanı, dizinin çekimleri devam ederken karakterler konusunda da bilgi almamızı sağlamış oldu.

BKM tarafından hazırlanan ve Gani Müjde’nin kaleme aldığı dizi için daha önce de oyuncular ve konudan söz etmiştik. Şimdi gelin dizinin ilk tanıtım videosuna bakalım ve nasıl bir dizi beklediğimiz üzerine biraz daha konuşalım.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Fragmanı ve Dizinin Detayları

Baştan şunu eklemek lazım ki dizinin yayın tarihi konusunda kesin bir açıklama yok. Fragmanın da gelmiş olması dizinin yayın tarihinin çok yaklaştığını gösteriyor ama hala kesin yayın tarihi açıklanmış değil. Fragmanda da bu konuda bir bilgi verilmedi.

Genel olarak fragmana baktığımız zaman ise Gelsin Hayat Bildiği Gibi ilk tanıtım videosunda daha çok karakterlerin tanıtıldığını görüyoruz.

Sadi Payaslı karakterini canlandıracak olan Ertan Saban ile başlayan fragmanda, Sadi karakterinin uğraşacağı gençlerin de karakterlerini görüyoruz.

Tek tek karakterler kendilerini anlatıyor. Bu kısa video içerisine sığdırılan oldukça fazla şey olduğunu söyleyebiliriz.

Show TV ekranlarında karşımıza çıkacak olan dizi için biraz daha detaylı bir fragman ve artık yayın tarihi açıklamasının yapılmasını bekliyoruz.

Kanal ya da yapım bu konuda yeni bir paylaşacak olursa, biz de sitemizde yeni bilgileri sizlerle paylaşacağız. Şimdilik ilk tanıtım videosuyla sizleri baş başa bırakalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin