Babamın Günahları'ndan ilk kareler yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman?

İzleyenleri derinden etkileyecek duygusal konusuyla Babamın Günahları yakında Star Tv ekranlarında başlayacak. Babamın Günahları'ndan ilk kareler yayınlandı. Yeni bölüm ne zaman?

Berfu Gürle
20 Ekim 2017 - 16:00
Yeni Bölüm

Ekim ayında Star Tv ekranların agelmesi beklenen dizi bir Kore dizisi uyarlaması olacak. İlik nakline ihtiyacı olan bir çocuğun, mafyaile kendini sürekli feda eden bir babanın vereceği mücadeleyi anlatan dizi Babamın Günahları'ndan ilk kareler yayınlandı. 

17-10/20/kadir-dogulu-babamin-gunahlari.jpg

Babamın Günahları oyuncu Kadrosu

Dizinin başrollerinde Kadir Doğulu ve Melisa Sözen yer alırken ikiliye Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci, Mehrnoosh Esmaeilpour ve çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi eşlik ediyor. Son olarak diziye Sezin Akbaşoğulları'da dahil oldu.

17-10/20/babamin-gunahlari-ne-zaman-basliyor.jpg

Babamın Günahları dizisi bir Güney Kore dizisinden uyarlama olacak. Türkiye'de Kore dizisi severlerin takip ettiği dizilerden biri olan Two Weeks 16 bölüm sürmüş. Dizinin Türkiye versiyonu türk toplumu oldukça sarsacak...

17-10/20/babamin-gunahlari-zeyno.jpg

Babamın Günahları Konusu

İşlemediği bir suç üzerine alarak sevdiğini korumaya çalışan bir adamın hikayesini ekranlarda izleyeceğimiz dizi Babamın Günahları izleyenleri derinden yaralayacak. Sevdiğini korumak için işlemediği cinayeti üstlenen Ozan, yıllarca sevdiği kadından ayrı kalmıştır. Bir çocuğu olduğunu ondan gizleyen Yeşim bir gün çıkagelir ve herşey değişir. Ozan ve Yeşim'in Zeyno adında dünya güzeli bir kızları olmuştur.

17-10/20/babamin-gunahlari-yakinda-basliyor.jpg

Zeyno 8 yaşlarına geldiğinde ilik nakline ihtiyacı olduğu ortaya çıkar ve Yeşim'in iliği nakil için uygun değildir. Kızı için Ozan'ı bulan Yeşim yardım ister. Ozan'a gereken tahlil yapıldığında ilik nakli için uygun olduğuna karar verilir. Hayatının bir anlamı olmadığını düşünen Ozan için hayat artık anlam kazanmıştır. Çünkü kızı Zeyno vardır artık... Nakil tarihine kadar hiç bir yara almaması gereken Ozan, nakilin gerçekleşeceği gün yine işlemediği bir suç yüzünden arandığını öğrenir... Ozan artık kendini feda etmeyecektir.

17-10/20/babamin-gunahlari-ne-zaman-baslayacak.jpg

Henüz yayın tarihi belli olmayan Babamın günahları dizisi Ekim ayında Star Tv ekranlarına gelmesi bekleniyor.

17-10/20/babamin-gunahlari-melisa-sozen.jpg

Ans Yapım'ın üstlendiği proje zengin konusu ve oyuncu kadrosuyla sevilecek diziler arasına girmeye aday gözüküyor.

17-10/20/babamin-gunahlari.jpg

Dizinin 1. Bölüm fragmanı izleyenlere duygusal dakikalar yaşattı. Fragmanında Zeyno'nun 'baba beni yalız bırakma ne olursa olsun bırakma' sözleri yürekleri sızlattı. Ozan, Zeyno için kendini koruyabilecek mi?

Babamın Günahları 1. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin