İlk Yerli Yapım Türk Çizgi Dizisi Kral Şakir, Başkentli Çocuklar İle Buluştu!

Cartoon Network’ün ilk yerli yapım çizgi dizisi Kral Şakir, kurulan etkinlik alanında Başkentli çocukları ağırladı. Ankara sosyal yaşamının sevilen simalarının katıldığı etkinlikte, Varol Yaşaroğlu ile buluşma anında renkli anlar yaşandı.

Ertan Hekimler
21 Ekim 2017 - 23:42
Gündem

Cartoon Network’ün ilk yerli yapım çizgi dizisi Kral Şakir Kentpark’ta çocuklarla buluştu!

Cartoon Network’ün ilk yerli yapım çizgi dizisi Kral Şakir, kurulan etkinlik alanında Başkentli çocukları ağırladı. Ankara sosyal yaşamının sevilen simalarının katıldığı etkinlikte, Varol Yaşaroğlu ile buluşma anında renkli anlar yaşandı.

Ankara cemiyet hayatının tanınmış isimleri çocuklarıyla beraber, sevilen çocuk kanalı Cartoon Network’ün ilk yerli yapım çizgi dizisi Kral Şakir’in Kentpark’ta kurulan etkinlik alanında buluştu. Düzenlenen özel davette Varol Yaşaroğlu, karikatürleri ile çocuklara Kral Şakir’in hikâyesini anlattı. Ankaralı bloggerlar ve çocuklarının da yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte; sanal gerçeklik atölyesi ile Kral Şakir’in gizemli dünyasında yolculuğa çıkıldı. Kral Şakir’i Cartoon Network ile buluşturan, Koca Kafalar’ın yaratıcısı, Fırıldak Ailesi’nin yapımcısı ve yaratıcısı Varol Yaşaroğlu, yarattığı yeni karakterin gördüğü ilgiden memnun olduğunu anlatarak “Böylesine sevilen bir çocuk kanalı olan Cartoon Network’ün ilk yerli yapım çizgi dizisini hayata geçirdiğimiz için çok mutlu ve gururluyuz. Biz Kral Şakir ve ailesini oluştururken çok eğlendik ve keyif aldık. Umarım çocuklar da aileler de tüm karakterleri en az bizim kadar sever” dedi.

Çocuklar, Kral Şakir’i çizdi

Yer çekimsiz alanda galaksiler arası gezinme imkânına da sahip olan minikler, bol bol fotoğraf çektirdi. Tepe taklak görüntüleri ile kahkahaya boğulan çocukların eğlencesi, sevilen karakterler Fil Necati ve Canan’ın etkinlik alanına gelmesi ile katlandı. Etkinlik sonunda hediyelerine kavuşan çocuklar unutulmaz bir akşam yaşadı. Aileleri de unutmayan Kentpark AVM misafirlerini etkinlik boyunca Arabica Coffee’nin birbirinden lezzetli kahveleri ile ağırladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin