Çukur 1. Bölüm ne zaman? Hangi kanalda saat kaçta başlıyor? İlk bölümde ne olacak?

Büyük bir heyecanla beklenen Show Tv'nin yeni dizisi Çukur 1. Bölüm bu akşam başlıyor. Her gün yeni bir detay paylaşılarak heyecanın yüksek tutulduğu dizi merakla bekleniyor. Dev oyuncu kadrosu ve konuk oyuncuları ile Çukur ilk bölümde ne olacak? Çukur 1. Bölüm ne zaman? Hangi kanalda saat kaçta başlıyor? Tüm detaylar haberimizde...

Berfu Gürle
23 Ekim 2017 - 11:31
Yeni Bölüm

Ay Yapım'ın dizi severler üzerinde yarattığı sempati elbette başarısından geliyor. Daha önce yapımını üstlendikleri her işin tutulması ve sevilmesi, yeni projelerinde de beklentiyi beraberinde getiriyor. Çukur dizisinin de yapımını üstlenen Ay Yapım, seyircinin nabzını iyi kontrol ederek heyecanı zirvede tutuyor. Çukur 1. Bölüm ne zaman? Hangi kanalda saat kaçta başlıyor? 

Dizinin oyuncu kadrosu, konusu, fragmanları, konuk oyuncuları... Her haber büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Kaçıranlar ve merak edenler için tüm detayları Diziler.com olarak haberimizde sizler için buluşturduk. İlk bölümde ne olacak?

Çukur 1. Bölüm ne zaman? Hangi kanalda saat kaçta başlıyor?

Çukur, Show Tv'de her Pazartesi saat 20:00'da ekranlara gelecek. İlk bölüm bu akşam! Çukur heyecanı başlıyor...

Çukur Oyuncu Kadrosu

Çukur dizisinde birçok usta isim bir arada. İçerde dizisinin kadrosunda yer alan oyuncuların kadrosunda bulunması acaba İçerde'nin devamı gibi mi olacak algısı yaratmıştı. Yayınlanan fragmanlardan anlıyoruz ki dizinin devamı niteliğinde olmayacak. Başrollerde Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz yer alırken Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka, Mustafa Üstündağ ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş eşlik edecek.

Çukur'a dev isim: Konuk Oyuncu Diva!

Dizinin ilk bölümü büyük bir heyecan yarattı. Yeni dizilerin ilk bölümü reytinglerde ilk 5 girmesi zordur ama Çukur reytinglerde iyi bir başarı almak için elinden gelen herşeyi yapıyor. İlk bölümde Türk Sanat Müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy yer alacak. Çekimlerinde setteki herkesi oldukça etkileyen bir performans sergilediğini söylemek gerekiyor. Diziye kendisi olarak katılacak Diva, Koçovalı ailesinin reisi ile dertleşecek ve onun için şarkı söyleyecek. Söylediği şarkıyı playback değil canlı olarak söylediği bilgiler arasında.

17-10/23/bulent-ersoy-cukurda-sarki-soyleyecek.jpg

Çukur ilk bölümde ne olacak?

İstanbul'un olayları bol olan mahallesi Çukur'un yönetimi Koçovalı'lara aittir. Oldukça adaletli olan bu ailenin yönetiminin en önem verdiği şey asla uyuşturucuya izin vermemeleridir. Mahallede uyuşturucuya ve satıcılarına asla yer yoktur. Ve İdris Koçovalı'nın istemediği hiç birşey mahallesinde gerçekleşemez. Birinci bölümde İdris Koçovalı'nın (Ercan Kesal) ve Vartolu'nun (Erkan Kolçak Köstendil) konuşmasını göreceğiz. Koçovalı'nın, Vartolu'ya 'Benim mahallemde bu iş olmaz, sana hayırlı işler' diyerek görüşmeyi bitirmesi gergin anların habercisi. Bu görüşme sonrası oldukça canı sıkılan İdris Koçovalı dostu olan Diva ile bir meyhanede dertleşirler. Diva, İdris Koçovalı için bir şarkı söyler. Dizide yaşanacak çatışma anı bu görüşmeden sonra gerçekleşecek. Vartolu'nun adamları Koçovalı'nın kahvesini tarayacak ve işler çığrından çıkacak. Perihan Savaş'ın 'Gözünden bir damla yaş akanı görürsem, bu kapıdan içeriye sokmam' sözü aileden birine zarar geldiğini gösterebilir. Yamaç'ın ise bu çatışmadan sonra ailesini alıp gitmek isteyeceğini tahmin ediyoruz. 

Çukur 1. Bölüm Fragmanları

Çukur dizisi Konusu

Belalı bir mahallenin yönetimini sağlayan aile, yaşayan halk tarafından desteklenir. Koçovalı ailesinin yönettiği Çukur'da İdris Koçovalı'nın istemediği, izin vermediği birşeye asla izin verilmez. İstanbul'da hemen hemen her mahalleye sızan uyuşturucu belasının sıradaki hedefi kale gibi korunan Çukur mahallesidir. Lakin Koçovalıların en önem verdiği şey asla uyuşturucuya yer vermemektir. Ellerinden gelen tüm mücadeleyi sonuna kadar vermeye gönüllü bu aile birgün büyük bir çatışma ile karşı karşıya kalır. Bu çatışma sonrası evin en küçük oğlu olan Yamaç ailesine buradan gitmeleri gerektiğini söyler ve bu tehlikeli hayattan onları kurtarmak ister. Babası ise böyle birşeyin asla olmayacağını gitmek isterse gidebileceğini söyler. Yamaç ailesini ardında bırakıp Paris'e giderek orada hayatını kurar. Paris'te yapmak istediği müziği ile kendine yeni bir hayat kuran Yamaç, Sena adında güzel bir kıza aşık olur. Yolları kesişen bu çiftin aşkı büyüleyici bir hal almıştır. Birbirlerine sonsuza dek beraber olacaklarına söz veren aşıklar, bir telefon ile darmadağın olurlar. Telefon Yamaç'ın annesinden gelir ve aniden Çukur'a, ailesinin yanına döner, Sena'yı ardında bırakır. Sena ise  Yamaç'ın izini bulmaya düşer ve kendini bilmeden tehlikeye atar. Artık ailesinin yanında onlara destek olması gereken Yamaç'ı aşkı ve ailesi arasında duracağı zor bir seçim beklemektedir. Aşkını her daim koruyabilecek mi? 

Çukur dizi Karakterler 

Yamaç (Aras Bulut İynemli)

17-10/23/yamac-kocovali-cukur-dizisi.png

Sena (Dilan Çiçek Deniz)

17-10/23/yamac-ve-sena-cukur-dizisi.png

İdris Koçovalı (Ercan Kesal)

17-10/23/dris-kocovali-cukur-dizisi.png

Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil)

17-10/23/vartolu-cukur-dizisi.png

Selim Koçovalı (Öner Erkan)

17-10/23/selim-kocovali-oner-erkan-cukur-dizisi.Jpeg

Aliço (Rıza Kocaoğlu)

17-10/23/riza-kocaoglu-cukur-dizisi-alico.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin