Baba'nın 25. Bölümünde Firuze ve Fazilet keyifli dakikalar yaşayacak!

Show TV'nin sevilen dizisi Baba'nın 25.. bölümünden yeni ön izleme yayınlandı. Peki Baba'nın 25. bölümünde neler olacak? Baba'nın 24. bölümünde neler yaşandı? Baba'nın oyuncu kadrosunda kimler var? Baba dizisinin konusu ne? Baba'nın 25. bölümünde Firuze ve Kadir arasında neler yaşanacak?

Volkan Usta
20 Kasım 2022 - 10:34
Yeni Bölüm

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi Babanın yeni bölümünden ikinci ön izleme sahnesi yayınlandı. Fazilet Hanım’ın Selahattin’in mutfağında yemek yaptığı sahnede ona eşlik eden Firuze, Fazilet’ten hem yaptığı şeyin özel tarifini dinliyor hem de Kadir’le ilgili şeyler öğreniyor. Fazilet, Kadir’e olan sevgisinden ve oğlunun nasıl biri olduğundan bahsederken Firuze’nin bu anlarda yaşadığı mutluluk dikkat çekiyor.

22-11/20/baba-3.jpg

BABA’NIN 24. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ölümle burun buruna gelen İlhan’ın hayatını Servet kurtardı. İlhan hastaneye yetiştirildi, hastanede olduğunu öğrenip onu görmeye gelen Begüm ise İlhan’ın Çöpköy’de yaşadığını öğrendi. Begüm, İlhan’a zarar gelmemesi için Selahattin’le konuşarak onu sert bir şekilde uyardı. Selahattin Çöpköy’de insanların erzak almasını engelleyecek yeni bir hamle yaptı. Bunun üzerine Emin, Çöpköy halkını yardımlaşmaya çağırarak yemek yapmak için herkesin elindeki malzemeleri ortaya koymasını teklif etti. İnsanları bir araya getirerek direniş başlatan Emin’in bu hamlesi Selahattin’i çileden çıkardı. Annesinin sevgilisinin şantaj yapması yüzünden Firuze, Selahattin’den gizlice para aldı.

22-11/20/baba-2-1668929841.jpg

Selahattin çalınan parayı bulup getirmesi için Kadir’i görevlendirdi. Kadir elinden gelen her şeyi yapsa da Selahattin hep bir adım öne geçti. Servet’in gizlediği eski bir arabayı tamir edip satmaya çalışan Kadir'e Selahattin engel olur. Tam bu sırada Çöpköy halkı, Kadir’e yardım edebilmek için aralarında para toplayarak Selahattin’in parasını tamamladı. Kadir bölümün finalinde Selahattin’e parasını teslim etti. Bu sırada Selahattin, Kadir’i ailesiyle tehdit ederek Emin’in Salih ve ailesi için yaptığı evi yıkmasını istedi. Çaresiz kalan Kadir, eline balyozu aldı ve evi yıkmaya başladı. Emin oğluna engel olmaya çalışırken Selahattin, “Bütün bunları senin için yapıyor” sözleriyle Emin’i derinden sarstı.

22-11/20/baba-4.jpg 

Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

#https://www.diziler.com/video/baba-25-bolum-2-on-izleme-330143#

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin