Kızılcık Şerbeti'nin 4. bölümü seyircisinden büyük beğeni topladı!

Show TV'nin sevilen yeni dizisi Kızılcık Şerbeti 4. bölümüyle seyircisinden geçer not aldı. Peki Kızılcık Şerbeti'nin 4. bölümünde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti'nin 5. bölümünde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosunda kimler var? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti nerde çekiliyor? Kızılcık Şerbeti'nin 5. bölümünde Fatih ve Doğa arasında gerilim artıyor!

Volkan Usta
19 Kasım 2022 - 12:39
Kültür Sanat

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti”nin dün akşam ekrana gelen bölümü ilgiyle izlendi.

22-11/19/kizilcik-serbeti-1.JPG

Dizi, ABC1 20+’da ise 4.48 izlenme oranı 10.33 izlenme payı, AB’de 4.44 izlenme oranı 11.48 izlenme payı, Total’de ise 3.28 izlenme oranı ve 7.60 izlenme payı aldı.

22-11/19/kizilcik-serbeti-3.JPG

KIZILCIK ŞERBETİ 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yayınlanan bölümde, Doğa ve Fatih’in olaylı düğününe Kayhan’ın nişanlısı Ecem’in farklı gelmesi dikkatleri çekti. Oteller zinciri sahibi olan Fatih’in ailesiyle iş yapmak istediği için bu yola başvuran Kayhan’ın kurnazlığı ailelerinin tepkisini çekti. Çimen ve Metehan arasında okulda çıkan anlaşmazlık Kıvılcım ve Ömer’i bir kez daha bir araya getirdi. İkilinin buluşmasında eriyen buzlar izleyenlerin beğenisini topladı.

22-11/19/kizilcik-serbeti-5.JPG

Alev’in, Abdullah Bey’i yemeğe çıkararak özür dilemesi ise bölümün unutulmaz anlarına sahne oldu. Bu durumdan rahatsız olan Pembe, önce Alev’in ardından Abdullah’ın Almanya’ya gideceğini öğrenmesiyle şüpheye kapıldı. Bölümün final sahnesinde Pembe’nin, Kıvılcım’a giderek Alev ve Abdullah’ın ilişkisi olduğunu söylemesi tansiyonu yükseltti. Yaşanan diyalog esnasında arka odadan Alev’in gelmesi Pembe’yi şoke etti.

22-11/19/kizilcik-serbeti-4.JPG

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Dizinin 25 Kasım Cuma günü yayınlanacak yeni bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu. Tanıtımda, fikir ayrılığına düşen Doğa ve Fatih’in tartışması merak uyandırdı. Kayhan’ın, Fatih’in aile şirketine giderek Ömer’le iş yapmak istemesi Kıvılcım’ı rahatsız ederken Abdullah’ın şirketin organizasyon işlerini Alev’e vermesi dikkat çekti. Tanıtımda Kıvılcım ve Pembe’nin şiddete uğrayan bir kadına yardım eli uzattığında yaşananlar akıllarda soru işareti bıraktı.

22-11/19/kizilcik-serbeti-6.JPG

Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin