Baba'nın 25. bölümünden tanıtım yayınlandı! Kadir, Emin'e gerçekleri anlatacak mı?

Show TV'nin salı akşamları ekrana gelen dizisi Baba'nın 25. bölümünden fragman yayınlandı. Peki Baba'nın 25. bölümünde neler olacak? Baba'nın 24. bölümünde neler yaşandı? Baba'nın oyuncu kadrosunda kimler var? Baba'nın konusu ne? Baba'nın 25. bölümünde Kadir ve Emin tüm gerçekleri birbirlerine açıklayacak mı?

Volkan Usta
18 Kasım 2022 - 21:30
Kültür Sanat

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi Babanın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Selahattin’in söyledikleri üzerine Emin kötü bir şey yaptığından şüphelenmeye başlarken, bunu duyan Kadir’in ne yapacağı merak konusu oluyor.

22-11/18/baba-1.jpg

Begüm’ün “O çok sevdiğin karını bile alacağım elinden” sözleri İlhan’ı çileden çıkarırken Kadir, Firuze için Selahattin’in evine giriyor. Selahattin’in camına taşla birlikte bir not atan Kadir’in tehlikeli hamlesi dikkat çekerken Kadir, Emin ve Selahattin arasında giderek artan gerilim izleyicide heyecan uyandırıyor.

22-11/18/baba-6.jpg

BABA’NIN 24. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ölümle burun buruna gelen İlhan’ın hayatını Servet kurtardı. İlhan hastaneye yetiştirildi, hastanede olduğunu öğrenip onu görmeye gelen Begüm ise İlhan’ın Çöpköy’de yaşadığını öğrendi. Begüm, İlhan’a zarar gelmemesi için Selahattin’le konuşarak onu sert bir şekilde uyardı. Selahattin Çöpköy’de insanların erzak almasını engelleyecek yeni bir hamle yaptı.

22-11/18/baba-3.jpg

Bunun üzerine Emin, Çöpköy halkını yardımlaşmaya çağırarak yemek yapmak için herkesin elindeki malzemeleri ortaya koymasını teklif etti. İnsanları bir araya getirerek direniş başlatan Emin’in bu hamlesi Selahattin’i çileden çıkardı.

22-11/18/baba-4.jpg

Annesinin sevgilisinin şantaj yapması yüzünden Firuze, Selahattin’den gizlice para aldı. Selahattin çalınan parayı bulup getirmesi için Kadir’i görevlendirdi.

22-11/18/baba-7.jpg

Kadir elinden gelen her şeyi yapsa da Selahattin hep bir adım öne geçti. Servet’in gizlediği eski bir arabayı tamir edip satmaya çalışan Kadir'e Selahattin engel olur.

22-11/18/baba-8.jpg

Tam bu sırada Çöpköy halkı, Kadir’e yardım edebilmek için aralarında para toplayarak Selahattin’in parasını tamamladı. Kadir bölümün finalinde Selahattin’e parasını teslim etti. Bu sırada Selahattin, Kadir’i ailesiyle tehdit ederek Emin’in Salih ve ailesi için yaptığı evi yıkmasını istedi. Çaresiz kalan Kadir, eline balyozu aldı ve evi yıkmaya başladı. Emin oğluna engel olmaya çalışırken Selahattin, “Bütün bunları senin için yapıyor” sözleriyle Emin’i derinden sarstı.

22-11/18/baba-5-1668797805.jpg

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Babanın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.
 
Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

İLGİLİ İÇERİK
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin