Babil dizisine FETÖ soruşturması açıldı!

Ekranların yeni dizisi Babli'e soruşturma açıldı.

Merve Mutlu
21 Ocak 2020 - 12:48
Yeni Bölüm

Başarılı oyunculardan oluşan kadrosunda Halit Ergenç (İrfan), Ozan Güven (Egemen), Mesut Akusta (Süleyman), Birce Akalay (İlay), Aslı Enver (Ayşe), ve Nur Fettahoğlu (Eda) gibi isimleri bir araya getiren Babil dizisi 1. bölümü ile çok konuşuldu. 

20-01/21/babil-dizisi-fetco.png

Özel bir üniversitede ekonomi alanında profesor olan dik başlı ve sistem karşıtı İrfan'ın bir gün işsiz kalmasını ve ölümcül tehlikede bir hastalığı olan oğlu için para bulma mücadelesini anlatan Babil dizisi, Uluç Bayraktar yönetmenliğinde ve Ay Yapım tarafından hazırlanarak Star TV ekranlarında izleyici ile buluştu.

Babil dizisine FETÖ soruşturması!

20-01/21/babil-feto.jpg

belN Connect'te yayınlanmak üzere hazırlanan ve daha sonra Star TV'de yayınlanmasına karar verilen dizi, bir üniversitede öğretim görevlisiyken  ihraç edilen, yurt dışına çıkamayan banka hesaplarına bloke konulan ve ABD'ye gitmeye çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor. Bu hikayesi ve replikleri ile dikkat çeken dizi, FETÖ'ye göndermeler yaptığı gerekçesi ile hakkında soruşturma açıldığı iddiası ile gündemde. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin