Çağatay Ulusoy'un askerlik fotoğrafı gündem oldu!

Yakışıklı ve başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy askere gitti.

Merve Mutlu
21 Ocak 2020 - 13:26
Magazin

Adını Feriha Koydum, Medcezir, İçerde gibi başarılı dizilerde rol alan ve en son Netflix'in ilk Türkiye yapımı olma özelliğine sahip dizisi Hakan: Muhafız'da Hakan karakteri ile başrolü üstlenen Çağatay Ulusoy askere gitti. 

20-01/21/agatay-ulusoy-askerlik-1579602803.png

 

Son dönemde yine başrolünde olacağı bir film hazırlığı için kilo alan oyuncu Ulusoy, vatani görevini yerine getirmek için Ankara Mamak'taki birliğine teslim oldu. Bedelli askerlik yapacak olan ve 21 gün boyunca askeriyede görevini yerine getirecek olan Çağatay Ulusoy'dan ilk askerlik fotoğrafları geldi. Kamuflajını giyerek poz veren oyuncu, asker görüntüsü ile de büyük beğeni topladı. 

Çağatay Ulusoy kimdir?

20-01/21/agatay-ulusoy.jpg

2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. Avcılar Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünü kazandı ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başladı. Ayrıca, haftada 2 kez oyuncu Vahide Gördüm ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Altan Gördüm'ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk'da oyunculuk dersi almaktadır.İlk rolü Show TV'de 2011'de yayınlanmaya başlanmış olan Adını Feriha Koydum adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Dizi 2 sezon sürmüştür. Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır. Şu anda yapımını Ay Yapım'ın yaptığı senaryosunu Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç'in yazdığı ve eylül ayında televizyonda yayınlanmaya başlayacak dizisine hazırlanmaktadır. Yeni dizide Çağatay Ulusoy'a Serenay Sarıkaya eşlik edecektir.Dizi devam ederken yine aynı kanalda yayın yapan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide konuk oyunculuk yapmıştır. Yine Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır.Başrol oyuncusu Hazal Kaya 'nın Adını Feriha Koydum 'dan ayrılması ve Feriha karakterinin ölmesiyle dizi 3.sezonda Adını Feriha Koydum:Emir'in Yolu adıyla sezona ekibe yeni dahil olan oyuncularla başlamıştır.Başrol Çağatay Ulusoy'un partnerlerinden biri Zeynep Çamcı olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin