Babil dizisine FETÖ soruşturması iddiası hakkında açıklama geldi!

Star TV'nin yeni dizisi Babil hakkındaki iddialara açıklama geldi.

Merve Mutlu
21 Ocak 2020 - 15:30
Gündem

Özel bir üniversitede ekonomi alanında başarılı bir profesörken rüşvet aldığı iddiası ile işinden olan ve ölümcül bir hastalığa sahip olan oğlu için para bulmak için mücadele veren dik başlı ve sistem karşıtı bir adam olan İrfan'ın hayatını anlatan Babil dizisi FETÖ suçlaması ile gündeme geldi. 

20-01/21/babil-dizisi.jpg

Uluç Bayraktar yönetmenliğinde çekilen ve Ay Yapım tarafından hazırlanan Babil dizisinin ilk bölümü büyük ses getirdi.. Bir üniversitede öğretim görevlisiyken  ihraç edilen, yurt dışına çıkamayan banka hesaplarına bloke konulan ve ABD'ye gitmeye çalışan bir adamın hikayesini ekranlara taşıyan dizinin konusunun FETÖ kapsamında KHK'larla (Kanun Hükmünde Kararname) işinden olan akademisyenlere olan benzerliği dava konusu oldu. Bu kapsamda soruşturma başladığı iddiası yayılan dizinin yapım şirketinin avukatı açıklama yaptı. 

Babil dizisi FETÖ'ye gönderme mi yapıyor?

20-01/21/babil-dizisi-feto-1579610962.jpg

Cumhuriyet gazetesinden Seyhan Avşar'ın haberine göre:  “Zaman zaman yeni başlayan projelerle ilgili bazı iddialar ortaya atılıyor. Bizler ise bu süreçte suç duyurusunda bulunuyoruz. Bu dizi rüşvet aldığı iddia edilen bir akademisyenin hayat hikayesinden ibaret. Herhangi bir yöne çekmek asla doğru değil” dedi. İddiaları sosyal medyadan takip ettiklerini belirten avukat, iddialara ilişkin yazılı bir açıklama yapmayacaklarını kendilerine soruşturma ile ilgili herhangi bir bilgi ve tebliğin ulaşmadığını söyledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin